Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana kalırsa dıştaki çerçeveler hiç gerek yok, illa olacaksa daha zarif bir şey yada çizigi denenebilir. Ayrıca Kayıt rehberi yazısının yansımasını bu kadar belirgin yapmamalısınız. Yazıyla bütünleşmiş ve okuma sıkıntısı yaratmış.
teşekkür ediyorum yorumlarınız için.. Çerçeve bence de gereksiz ama müşteri elinde getirdi bir örnek aynısı olacak illa diye en az 10-12 defa değiştirip değiştirip mail attım ama vazgeçiremedim. Yansımaya gelince evet kesinlikle çok belirgin convertledikten sonra bu hale geldi corelde sonra da değiştirmeye zaman bulamadım.
Öncelikle fiat yazılmaz ''fiyat'' yazılır yada en azından ben öyle biliyorum. Vektörel bir kitap tercih edilseydi göze daha hoş görünürdü diye düşünüyorum. Çok kötü değil ama iyi de değil malesef. Elinize sağlık.
Öncelikle fiat yazılmaz ''fiyat'' yazılır yada en azından ben öyle biliyorum. Vektörel bir kitap tercih edilseydi göze daha hoş görünürdü diye düşünüyorum. Çok kötü değil ama iyi de değil malesef. Elinize sağlık.
teşekkür ederim. Gelen örnekte özellikle "fiyat" olarak yazılıydı. Uyardık lakin aynısı olacak yazılanın denildi ve öğretmenler kontrol ettiler. Öğretmenlerin lafı üzerine laf dememiz uygun düşmez sanırım...