Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

elemanlar için fırsat

vonwien

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.saymedya.com
arkadaşlar corel, photshop, 3d max konularında ve özellikle tasarım vizyonu geniş çalışma arkadaşları arıyoruz. kırşehir merkezli reklam ajansı olarak hizmet vermekteyiz. kalacak yer + tüm giderler tarafımızdan karşılanacaktır. hayatınızın gidişi ni değiştirmek istiyorsanız. hiç tanımadığınız bir şehir de, yeni heyecanlar ve referanslar için başvurularınızı bekliyoruz. freelance başvuru kabul etmiyoruz.

irtibat için lütfen irtibat telefonlarını veya e-mail adreslerini değerlendiriniz.

+90 386 213 05 95
lordofthegazi@hotmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

vonwien

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.saymedya.com
Tam zamanlı grafiker arıyoruz!

Kırşehir deki reklam ajansımıza tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları arıyoruz.

İş tanımı: Grafiker
Olanaklar: Maaş + Yemek + Sigorta + Kalacak Yer

Aranan nitelikler:
-iyi derecede Corel veya İllustrator veya İndesign bilmek
-iyi derecede photoshop bilmek
-sosyal iletişimi kuvvetli
-vizyon sahibi

Adayların Kırşehir ikamet etmeleri , kalacak yerleri yok ise temin edilecektir.

Erkek ise Askerlik hizmetini yapmış olmaları
Hayata karşı pozitif olmaları ve işini sevmeleri tercih sebebi olacaktır...

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Mesai saatleri ve yapılan işler nelerdir..İyi derecede Photoshop ve corel draw , biraz da cinema 4d,illustrator kullanmaktayım..

vonwien

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.saymedya.com
Mesai saatleri ve yapılan işler nelerdir..İyi derecede Photoshop ve corel draw , biraz da cinema 4d,illustrator kullanmaktayım..

Ajans olarak hizmet veriyoruz ve dergiden insert e kadar tüm basılı işlerin yanı sıra web hizmetleri,kurumsal kimlik çalışmaları, tv-radyo reklamları vs.

Mesai saatleri normalde ; 09,00 - 18,00 arası, fakat iş yoğunluğuna göre değişebiliyor.

mmm_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kırşehir ve yeni heyacanlar tatmin etmedi üzgünüm. umarım aradığınızı bulursunuz :)

ayhancaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabbinannesi.com
Ayhan SARIDAĞ

25/10/1960 Aydın doğumlu
1983 Güzel sanatlar Grafik bl. mezunu
Meslek tecrübesi 26 yıl
Tasarımcı grafiker
Html tabanlı web sitesi
Matbaa, Ambalaj grafikeri
Sıvamalı ofset kutu hazırlık ve takibi
İkamet İstanbul Avrupa yakası
Gsm:.0539.949.56.03
Kullandığım programlar: PC'de
Corel, Photoshop, Eye Candy, Preps
Talep edilen ücret 1500 TL
cv_grafikerayhan@hotmail.com

volkan16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
volkister gmail.com dan iletişime geçebilirsiniz. Ben bursada yaşıyorum

vonwien

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.saymedya.com
Adı değil, kendi Grafiker olan çalışma arkadaşları arıyoruz

corel, photshop, 3d max konularında ve özellikle tasarım vizyonu geniş çalışma arkadaşları arıyoruz.kalacak yer + tüm giderler tarafımızdan karşılanacaktır.freelance başvuru kabul etmiyoruz.

irtibat için lütfen irtibat telefonlarını veya e-mail adreslerini değerlendiriniz.

+90 531 404 90 77
+90 386 213 05 95
aydemir@saymedya.com

segolayn

🌱Yeni Üye🌱
Selamınaleyküm.Autocad ve photoshopta yardım edebilirim 3dmax ben kaplama için kullanıyorum sadece.

gonzale_s

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba ben kırşehir mucurda grafik tasarım okuyorum 2, öğretim öğrencisiyim ve iş bünyenizde yer alamk istiyorum kullandığım programlar photoshop freehand 3ds max indesign programları kullanıyorum iletişim için godzi_ss@hotmail.com 0541 507 22 77

vonwien

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.saymedya.com
Tam zamanlı grafiker aranıyor (freelance kabul edilmez)

Ankara veya kayseride ikamet eden tam zamanlı vizyonu geniş,adı değil kendi grafiker olan, corel, photoshop, 3d max, indesign programlarının herhangi birinde uzman diğerlerine aşinalığı olan ve özellikle vizyon sahibi çalışma arkadaşları arıyoruz. freelance başvuru kabul etmiyoruz.

+90 531 404 90 77
+90 386 213 05 95
aydemir@saymedya.com

vonwien

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.saymedya.com
Adı değil, kendi Grafiker olan çalışma arkadaşları arıyoruz

Ankara veya kayseride ikamet eden tam zamanlı vizyonu geniş,adı değil kendi grafiker olan, corel, photoshop, 3d max, indesign programlarının herhangi birinde uzman, diğerlerine aşinalığı olan ve özellikle vizyon sahibi çalışma arkadaşları arıyoruz. freelance başvuru kabul etmiyoruz.

+90 531 404 90 77
+90 386 213 05 95
aydemir@saymedya.com

gonzale_s

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gökhan abi ben yusuf abi göl animasyonu ile baya bi uğraştım ama yapamadım abi saygılar