Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Elit Takı Tanıtım ilanı

husnuatik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
69005086.jpg

ön yüzü

96942985.jpg

arka yüzü

48134582.jpg

Ortadan kıvırmalı olduğu için orta yüzü diyelim

46274587.jpg

iç yüzü bu da

24606323.jpg

bu da anlatmaya çalıştığım kıvrımlı yüzeyin düz görüntüsü
İlk ücret aldığım çalışma arkadaşlar yapıcı yorumlarınızı bekliyorum...
a4 ü 4 e bölmüş gibi düşünürseniz iç yüzü anlarsınız umarım arkadaşlar.. içe kıvırmalı bi şekilde kalbin iki yüzü yan yana gelecek şekilde açılıyor kağıt..

Son düzenleme:

Benzer konular

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Son çalışmanız çok hoş duruyor. Ama ilk üç çalışmada arka plan renginin siyah olması mantıklı gelmedi bana. Hele takı ile ilgiliyken çalışmalarınız.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Takı ve aksesuarda koyu renk kullanılabilir. Hatta daha iyi olur keza ışıltı vermek istediğinizde bunu en iyi koyu renkler gösterir. Yalnız ben kalbi anlamadım? Ben.... arada cümle sen... noktalı yerlere isim mi gelecek? :) Eğer öyle ise en güzel hediyem cümlesi biraz daha aşağıda olmalı. "Ben Kerem çok sevdiğim sen Aslı en güzel hediyem" gibi bir sıralama yapmaya çalıştınız sanırım ama cümleler pek bi manasız olmuyor mu?

husnuatik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dreamsantana dostm bu resimlerin hepsi bir çalışmaya aittir.

larana ewet o noktalı yerlere isim gelecek ben adama gösterdim o öyle yazılsın istedi onun düşüncesi şöyle; "Ben Kerem, çok sevdiğim, en güzel hediyem Sen Aslı" gibi ordaki "ben" ve "sen" isim yazılcağını belirtmek için yazıldı biraz okudukça bana da devrik geldi ama basıldı bu.. yorumun için tşk ederm.

husnuatik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ha bi de kalp o takıcının logosu onu da belirtim..

dennisco

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Takı zarafettir..şıklıktır..inceliktir.. Gerek fontlari, gerek renkleri bu çizgiye uydurabılırsın bence.. Para almışın, müşteriyi memnun etmişin, yani gerekeni yapmışın ama sanki daha iyisini yapabılırsın bence.

Emeğine sağlık.

husnuatik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Takı zarafettir..şıklıktır..inceliktir.. Gerek fontlari, gerek renkleri bu çizgiye uydurabılırsın bence.. Para almışın, müşteriyi memnun etmişin, yani gerekeni yapmışın ama sanki daha iyisini yapabılırsın bence.

Emeğine sağlık.

tabi ki daha iyileri yapılabilir fikir önemli dediğiniz gibi ama takı konusunda pek bi fikrim yok açıkçası bunu yaparken bile zorlandım diyebilirim.. yine de daha ii sini yapmak öncelikli hedefim elbette saolasın..