Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Embed Tuşu Kayıp

darkprince

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar resimleri işlerde kullanabilmemiz için embed yapıyoruz hani bende emben tuşu kayıp nasıl kayıp oldu bilmiorum embedlemek istediğim şeyi Flatten Transparancy den embedliyorum ama bu sefer yazılar convertleniyor embed tuşunu nasıl geri getirebilirim biri yardımcı olursa duacınız olurum Şu mubarek ramazan günü

Allah Razı Olsun Şimdiden...

Benzer konular

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
vallaha tuşun kalbolması ne demek anlıyamadım.
bu nedenle iki yerden embed yapabileceğini anlatan bir görsel eklemek istedim. Umarım işine yarar...

darkprince

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Sol Üst Köşedeki Embed İkonu Yok Bende Önceden Vardı

darkprince

🏅Acemi Tasarımcı🏅

CS5 Kullanıyorum Ama Bende İmage Seçeneği Yok Yeni Sayılırım Bu Programda Kusura Bakmayın Yoruyorum Sizide

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆

CS5 Kullanıyorum Ama Bende İmage Seçeneği Yok Yeni Sayılırım Bu Programda Kusura Bakmayın Yoruyorum Sizide

Estağfurullah, bende cs5 kullanıyorum ama sorunu çözebilmek için tersten gitmeyi yani image'ı dock bölümünden kaldırmayı deniyorum. hala bulamadım. PC versiyonu mudur? fark oradan mı kaynaklanır düşünüyorum. Hoş daha önce vardı diyorsunuz.
Peki sadece sorunun çözümü açısından soruyorum, link paletinden embedd leyebiliyorsunuz değil mi? Benim ilk görsel olarak belirttiğim ikinci seçenekten bahsediyorum.

darkprince

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet embedleniyor ordan neyse Denizcem ilgin yardımın için çok teşekkürler ben halletiim :D
kaldırıp tekrar kurdum düzeldi kaldırmadn halletmenin bi yolu varmı onu öğrenmeye çalıştım ama yok sanırım tekrar teşekkür ederim

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet embedleniyor ordan neyse Denizcem ilgin yardımın için çok teşekkürler ben halletiim :D
kaldırıp tekrar kurdum düzeldi kaldırmadn halletmenin bi yolu varmı onu öğrenmeye çalıştım ama yok sanırım tekrar teşekkür ederim

rica ederim, bir şekilde sorunun hallolmasına sevindim. Kolay gelsin...