Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
renk ve font seçimleri güzel. sunum da bir o kadar iyi. kartın beyaz tarafında; logo ve web adresini üste alıp, isim ve adresi alta alsan daha iyi olur. bu şekilde biraz tuhaf olmuş. arkayı biraz düzenlemeni tavsiye ederim. şahıs kartı eline aldığı zaman birkaç saniye algılama zorluğu çeker. emeğine sağlık...
renk ve font seçimleri güzel. sunum da bir o kadar iyi. kartın beyaz tarafında; logo ve web adresini üste alıp, isim ve adresi alta alsan daha iyi olur. bu şekilde biraz tuhaf olmuş. arkayı biraz düzenlemeni tavsiye ederim. şahıs kartı eline aldığı zaman birkaç saniye algılama zorluğu çeker. emeğine sağlık...
Çok güzel konuya değindin murat abi, Kartviziti yaparken nasıl bir hal içindeydim hiç bilmiyorum Ama karmaşıklığın bende farkındaydım, müşteri kabul edince üstüne gitmedim Eleştirin için çok teşekkürler..