Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Emin Teknoloji | Logo Tasarımı | Yorumlarınızı Bekliyorum

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
E ile m arasındaki boşluk m ve i arasındaki boşluktan elbet az olmalıdır, bu temel bir tipografi kuralıdır. Her ne kadar fontun kenarları düzsede E'yi biraz M'ye doğru kapamak, yapıyı biraz dengeli göstercektir. İlk yaptığın doğru arkadaşım boşlukları eşitleme.

GencBilge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.isilalben.com
Ben senin yerinde olsam bu tarz font seçeceksem bu fontu seçerdim. tabiki emin deki i harfinin noktasını düzelterek

Bu font bende vardı. Denedim pek hoşuma gitmedi. Zaten sende kullanmışsın bakıldığında benim yaptığım fontla daha iyi görünüyor.

E ile m arasındaki boşluk m ve i arasındaki boşluktan elbet az olmalıdır, bu temel bir tipografi kuralıdır. Her ne kadar fontun kenarları düzsede E'yi biraz M'ye doğru kapamak, yapıyı biraz dengeli göstercektir. İlk yaptığın doğru arkadaşım boşlukları eşitleme.

Kararsız kaldım şimdi. Ben normal font yazımı ile yazdım o şekilde çıktı normalde de font nasılsa o şekilde olması lazım. Ama eskisi ölçüleri yapayım ben yine.

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hayır bilgisayardaki fontların default espası daima bozuktur. Çünkü bilgisayar boşlukları düzenleyemez sadece belli bir kalıba sokar her ne kadar adobe yazılımlarında optikal ayar varsa da buda tam sonuç vermez. Onun için özellikle logo ve konu başlıklarında harfleri tek tek oynar ve boşlukları ayarlarız bunun tam bir formülü yok ama en basitinden şöyle diyeyim bir karakter ne kadar geniş ve boşlukluysa diğer karakterle arasındaki boşluk az (O, X Z gibi) Ne kadar dar ve az boşlukluysa (I, İ) gibi diğer karakterlerle ara boşluğu çok verilir. (harf kenarlarının düzlük durumu da hesaba katılır)

GencBilge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.isilalben.com
Logoyu takrar eski haline göre ayarladım o şekilde kullanmaya başladım. Yorumlarınız içn hepinize teşekkür ederim...