Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

emre aydın albüm kapak çalışmam by grafilker

jeoilker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emrekapak2.jpg

Benzer konular

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
öncelikle çalışmanızdaki renkler gayet şık ve güzel durmuş.ilk bakışta beğeni toplayacağından eminim.ilk sayfada yani ön yüzde siyah beyaz yazısındaki h ve b hafrleri iç içe mi girmiş yoksa öyle bi görüntümü verdiniz.bide cd kapak çalışması ama siyah beyaz yazısının altında kaset resmi gördüm sanki onun ne anlam ifade ettiğini anlayamadım.ama güzel olmuş.tonların uyumu resimleri beğendim.emek harcanmış.eline sağlık.başarılar...

bide galiba konu yanlış yere açılmış.bilginize..

jeoilker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşk eder ve cevap olarak ; h b iç içe çünkü siyah beyaz iki birbirinie zıt renkler olmasına rağmen birbirinden kopamıyorlar anlamı vermek istedim.kasette eski günleri ifade ediyo yine siyah beyazla bağlantılı diceksiniz bunu senden başka kim anlacak ama sırf birşeyi yapmak için değilde içinde birşeyler barındırması yaptığım işi daha anlamlı kılıyor kendimce..tekrar teşk ederim.

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
teşk eder ve cevap olarak ; h b iç içe çünkü siyah beyaz iki birbirinie zıt renkler olmasına rağmen birbirinden kopamıyorlar anlamı vermek istedim.kasette eski günleri ifade ediyo yine siyah beyazla bağlantılı diceksiniz bunu senden başka kim anlacak ama sırf birşeyi yapmak için değilde içinde birşeyler barındırması yaptığım işi daha anlamlı kılıyor kendimce..tekrar teşk ederim.

haklısın açıklamanı yaptıktan sonra siyah ve beyaz ikilisini daha iyi farkettim.güzel düşünce.(fikrimce)devamını diliyorum

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık gayet başarılı

Rapcore

🌱Yeni Üye🌱
çok hoş bir çalışma olmuş tebrikler. başarılarınızın devamını dilerim

disconnecting

🌱Yeni Üye🌱
Gayet başarılı bir çalışma.

Fakat teknik birşey var arka kapakta. Cd kapanınca ve arkası çevrilince fotoğrafın hizalamada eksik olduğu anlaşılır. Şarkı listesi bence resmin üzerinden başlamamalıydı, saç hizasından başlasaydı veya resim ilk şarkının hizasından başlasaydı bence kusursuz bir çalışma olurdu.

Böylede güzel bir çalışma ama 4 yıl boyunca sadece Müzik firmaları ve sanatçılarla çalışıp basılı ve görsel işlerini tasarlayan birisi olarak ben olsam öyle düşünürdüm diyorum.

Başarılar.