Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

En iyi grafik programları ?

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
corel corel corel photoshop

hknpower

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel - photoshop - illüstratör

m uludağ

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.muratuludag.com
pixel tabanlı-- photoshop
vektörel tabanlı-- corel draw
web editörü-- dreamweaver
web animasyon --flash
3 boyut tasarım-- 3dmax

andesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bende bir grafiker olarak şu yorumu getirmek istiyorum.Diğer arkadaşların yorumlarına kesinlikle katılıyorum ancak Photoshop veya freehand gibi programları artık lise öğrencileri bile kullanıyor ve bu insanlar kendilerine grafiker diyor.Bazıları gerçekten başarılı bunuda göz ardı etmemek lazım. Farklı olmak istiyorsan kullanıcısı az olan 3 boyutlu programlar üzerinde yoğunlaş derim. (3ds max, maya, vs gibi)

bys_mavi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence ilk önce Photoshop ve ilistratör zeminini hazırla sonra frehand ve corel draw öğrenmeye başla ama öncelikle hayal gücünü geliştir sürekli kitap oku bi iş yaparken aklında birşeyler canlansın şunu şuraya koyarsam nolur veya şunu şurayamı koysam diyerek kendini sürekli sorgula ve hiç bir zaman yaptığın iş asla seni yormasın ve kesinlikle yaptıgın işi bitirmeden yoruldum diyip bırakma ..
İyi bi grafiker olman dilekleriyle ..

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
orta düzey grafikerim diyen, birinin böyle bir soru sorması ilginç

royalle91

🌱Yeni Üye🌱
CorelDRAW
Freehand
Photoshop
Indesign
QuarkXpress
Illustrator
Flash
Dreamweaver
After Effects
Premiere
3D Max
Studio 3D Max

volkanusak

🌱Yeni Üye🌱
buraya yazılanların hepsi :artipuan:
şaka bitarfa bi başla senin için en kolay olanı sen kesinlikle bi programa yönleneceksin ve hoşuna gidecek

BuRaQ1907

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla soruyu soran arkadaaşa dikkat ettim webmaster mış bende web master lık yapıyorum bi yazılım firmasında bende ileri düzeyde photoshop flash dreamweaver ve css biliyorum bunlardan yana sıkıntım yok ama vektörel bi programın ihtiyacını hissetmeye başlamıştım ve illustrator öğrenmeye başladım cokda cabuk öğrendim çünkü menüleri tuş kombinasyonları photoshopla uyuştuğu için şimdi de forum da corel ile yapılan çalışmları gördükçe corel aşkım geldi yakın tarihte corele başlıyacağım bakalım ona cabuk adapte olabilcekmiyim :D

cihuateteo

🌱Yeni Üye🌱
corel draw çok kolay ve zevkli.onunla başlayabilirsin.ben photoshop'a daha geçmedim.6 saatlik bi ders sonunda onun hakkında düşüncelerimi söyleyeceğim:)
Freehand
Illustrator
falan da öğreneceğim.bence sen hepsini tek tek başla öğren...

Sadakat_80

🌱Yeni Üye🌱
en iyi grafik programları sorulmuş herkes kendince yorumlamış

kimi corel demiş kimi ai kimi fh kimi ps

herkese göre değişir tabiki bu, hangi alanda çalışacağımız programımızı belirleyici oluyor genelde, mesela fotostüdyoda photoshop-lightroom vs kullanılır onlar için en iyi programlar bunlardır muhtemelen, mesela bir matbaada ise tabiki vektörel progrmlar kullanılır onlar için de en iyi program kendilerininkidir.
bu böyle uzar da gider

soru şu olmalıydı bence
en iyi grafik programları hangileri değil de
iyi bir grafik ustası adayı olmak için hangi programları bilmek gerekir