Cavga
🏅Acemi Tasarımcı🏅
taradığım resimde cıkan sıkışmış sinek.......
)
sünnet davetiyesine mustafa yerine mutatafa yazmıştım. (1000 adet)
hala bir hata olduğunda "mutatafa oldu" deriz..:d
Hatalara çok güldümya allah başa getirmesinalahtan benim hiç hatam olmadı şimsiye kadar...
"...sizleri de aramızda götmekten mutluluk duyarız"
:crying:
"...sizleri de aramızda götmekten mutluluk duyarız"
:crying:
zurnanın zırt dediği yer burası..rabbim beni böyle hatalardan uzak tutamin
güzelmişSünnet davetiyesine Mustafa yerine Mutatafa yazmıştım. (1000 adet)
hala bir hata olduğunda "mutatafa oldu" deriz..![]()
komik deil aslında oldukca acı benim için ama yinede yazayım
2.500 net baskı yapıldı dergiydi baskıdan geldi elime aldım inceliyorum aceba hata yanlıs varmı diye baktım baktım yok bi sorun ve dieğer arkadasa eddim ki uzun zamandır sorunlu is çıkmıyor hiç dedim ve güldükaradan 1 saat geçti ve telefon geldi
dergide çıkan makalenin yazarı arıyor iki makalenin baslıkları ters montaj yapılmıs ve ozalitte de görmemisiz
farkedilmemiş yani
böle ateş bastı beni birden direk macin basına geçtim açtım baktım bende sorunlu gözükmüyor gayet normal oh dedim
filmleri yanlıs yapmıslar reproda sağolsunlar öyle basılmıs
ve kargoyla yolladığımız dergileri geri tek tek topluyoruz
simdi tekrar basılıyor baya bi masraflı oldu
zurnanın zırt dediği yer burası..rabbim beni böyle hatalardan uzak tutamin
Malesef benim hata yapmam imkansizçünkü her zaman bir açigimi bulanlar olmus ve düzelttirmislerdir
Ama bir keresinde, öss test sorularinin oldugu bir kitap yapmistim. Testlerdeki benzer sorulari kopyalayip-yapistiriyor ve yazilari degistiriyordum. Kitap basildi ve kitabi yazan hoca basilmis kitapla yanima geldi :
? bak dedi, ben tashih ederken hep ayni filmi tekrarliyormusum gibi geliyordu, çok çalismaktan, yorgunluktandi diordum, ama senin kopyala-yapistirinin marifetiymis dedi. (olsun olsun dedi daha iyi iste dedi, soru tekrari iyidir dedi) sorun olmadi yani.
Meger kitabin son iki sayfasinda iki-üç soruda bir ayni soru tekrar ediomus.![]()