mkmiktat
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zart süpermiş yaaa
))
ben cevap vermek istiyorum.
convers ayakkabıdır(bende var şahsen)
convert kullanılan programlarda yapılır sebebi matbaaya vb. yerlere gittiğinde sorun yaşanmaması içindir.
alıntı
tarim ilaclari üreten bir firmanin kutu ve etikelerini yapiyorum. bir defasinda bir kutu calismasinda YAPRAK kelimesindeki "P" harfini unutmusun. yaklasik 4 ay sonra anadoluda bir ciftci kardesimiz farkedene kadar kimse hatanin farkina varmadi. artik yaprak yazarken cok dikkatliyim. ]
ah aynı kaderi paylaşmışız bende aynen yaprak deyince irkilirim çünkü koca puntolarla yazılıp basılmıştı düşünün benim halimi oooo ölseydim daha iyi![]()
hatasiz kul olmaz.
tarim ilaclari üreten bir firmanin kutu ve etikelerini yapiyorum. bir defasinda bir kutu calismasinda YAPRAK kelimesindeki "P" harfini unutmusun. yaklasik 4 ay sonra anadoluda bir ciftci kardesimiz farkedene kadar kimse hatanin farkina varmadi. artik yaprak yazarken cok dikkatliyim.![]()
------------------------------------Uzun Zamandır bu topic e yazıcam ama ayıp olur dıye yazmıyordum senı gorunce cesaretlendım..
Bende yenı basladıgım donemlerde bı tabela hazırlıyordum. Mobilya firmasının tabelasıydı ve ben
Oturma Odası - Yemek Odası - Yatak Odası yazarken son yazdıgım oda da "t" yerıne "r" harfı kullanmısım!
Kaçın O odaya girilmez! tabelası da yaptırmam gerekecektı![]()
geçen yıl imaskiye sezonunda, imsakiyeye "fitre miktarı" yerine FİDYE miktarı yazmışım.
İşin kötü tarafıda bütün imsakiyeler böyle basıldı, şablon kullandığım için.. halen aklıma geldikçe gülmekten kendimi alamıyorum![]()