Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

en rezil olduğunuz an...??

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
geçen sene yaşlı bir amca baskı için yanıma geldi kötü ve berbat bit gün geçirmiştim ...
konuşmaya mecalim yoktu elinde bir adres vardı ve bilmediğim bi yer ısrarla tarif etmemi söyledi bende amca bin vapura kadıköye geç dedim yer kadıköyde oaraya kadar doğru zaten ama gerisini bilmiyorum...neyse amca çıktı zannettim meğer içeride oturmuş...arkadaşıma o adam bana bi adres sordu ama ben ona nereyi tarif ettim hatırlamıyorum bile şimdi dedim kaybolmasa bari...

''içeriden bi ses ''kızım o adam hala burada istersen yanına geleyim tekrar anlat ben kaybolmam'' :S.....tekrar anlattığımamı yanayım o amcama o adam diye hitap ederken duymasınamı:S

es*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) sizinkileri okurken aklıma benimde başka bi anım geldi :) bigün eski erkek arkadaşımla telefonda hararetli bi şekilde kavga edioduk o kadar sinirlenmiştimki telefonun mikrofon kısmını elimle kapatıp küfür etmeye başladımm saydırdım da saydırdım sonra telefonu kulağıma götürdüm ve ........ meğer ben kendi konuştuğum yeri değilde duyduğum yeri kapatmışım :D

mum_alevi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
en son ve en yenisi dün okula giderken oldu..otobüsteyim ve oturuorm neyse yaşlı teyzeler bindi filan ben hemen kalkıp yer verdim... müzik dinliodm bu arada telefonu cebime koyp dinlemeye devm edicektm bi baktım müzik çalıo kulaklık yerlerde o panikle teli kapatıyım diorm kapatamıorm filan panik olmuştm önceden de yine böle bişi başıma gelmişti:)

Paniklemen dinlediğin müzik ile alakalı olabilir mi?:)

mum_alevi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yok gayet masum bi şarkıydı ya:)) hala seviorm seni hala seviorm diodu mirkelam:):):)

Sabahları minibüsle giderken okula giden gençlerin dinlediği müziklere şahit oluyorum. Takıyorlar kulaklığı, maşallah bütün yol boyunca müziği bende dinliyorum. Metal midir nedir? Dinlemem etmem... Sanırım uykuları açılsın diye dinliyorlar. Aslında patlatacaksın kafaya 2 tane şepe şile bak nasıl açılıyor uykuları.:tongueout: Ama kıyamıyorsun işte ya.:) Ben bile utancımdan ikaz edemiyorum. Sesini kısarmısın diye. Belkide o an mahçup olmasından çekiniyorum. Bilemiyorum...

es*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sabahları minibüsle giderken okula giden gençlerin dinlediği müziklere şahit oluyorum. Takıyorlar kulaklığı, maşallah bütün yol boyunca müziği bende dinliyorum. Metal midir nedir? Dinlemem etmem... Sanırım uykuları açılsın diye dinliyorlar. Aslında patlatacaksın kafaya 2 tane şepe şile bak nasıl açılıyor uykuları.:tongueout: Ama kıyamıyorsun işte ya.:) Ben bile utancımdan ikaz edemiyorum. Sesini kısarmısın diye. Belkide o an mahçup olmasından çekiniyorum. Bilemiyorum...

aa o metalci tiplere sinir oluorum sabah sabah nasıl dinliolar öle müzikleri anlamam :) bide ben karşımdaki insanı kolay kolay kıramam yanımda olurlarsa katlanıorum mecburen ama çok zor :(

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️

koptum ya kafalarına patlatırsan şepe şile onlarda acımaz patlatırlar:))malüm öle sert şarkıları dinleyenlerin eli de sert olr:)))ama evt abartanlar çok var gerçekten..

mum_alevi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
koptum ya kafalarına patlatırsan şepe şile onlarda acımaz patlatırlar:))malüm öle sert şarkıları dinleyenlerin eli de sert olr:)))ama evt abartanlar çok var gerçekten..

Maksat kavga çıkarmak deil yahu. Uykuları açılsın...:rofl:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Simit kafedeyiz, çay alma işi bana kaldı :giggle: sonuç belli... :utann:

Ücreti neyse öderim dedim, yok dediler bu tür kazalarda ücret bizden :blush:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
geçen sene yaşlı bir amca baskı için yanıma geldi kötü ve berbat bit gün geçirmiştim ...
konuşmaya mecalim yoktu elinde bir adres vardı ve bilmediğim bi yer ısrarla tarif etmemi söyledi bende amca bin vapura kadıköye geç dedim yer kadıköyde oaraya kadar doğru zaten ama gerisini bilmiyorum...neyse amca çıktı zannettim meğer içeride oturmuş...arkadaşıma o adam bana bi adres sordu ama ben ona nereyi tarif ettim hatırlamıyorum bile şimdi dedim kaybolmasa bari...

''içeriden bi ses ''kızım o adam hala burada istersen yanına geleyim tekrar anlat ben kaybolmam'' :S.....tekrar anlattığımamı yanayım o amcama o adam diye hitap ederken duymasınamı:S

Sanırım en dumuru bu!!!Süpersiniz valla!!!:rofl:

Neyse şimdi aklıma geldi bende yazayım bari!!!
Lise sondayken; çok kalabalık sınıflarda okumaya çalıştığımız için,iki kişinin bile zor sığdığı sıralarda üçer kişi oturuyorduk.Bende ayıptır söylemesi ozaman 80 kilo civarındaydım!!! :D Yani anlayacağınız iki kişilik sırada dört kişi :D
Bigün fizik dersindeyiz, hocamız biraz asabi ama severdik kendisini!!!Benimde yazım güzel olduğu için; hoca soruları tahtaya yazdırırdı.Bir gün kalktım yine, soruyu yazdım.Herkes pür dikkat ve çıt yok (ki sınıfı böyle görmek neredeyse imkazsızdır,şanş ye işte o gün uslu olacakları tuttu)
Geldim sıraya;arkadaşlarım kaydılar bende oturdum.Tam elime kalemi aldım;soruyu bu sefer kendi defterime yazacağım; yanımdaki arkadaşlarım ikisi bir olur beni kalçalarıyla bir ittiler; ben yere çanağın üstüne bir düştüm!!!! :D :D Ama sınıfta çıkan sesi anlatamam duymanız lazım :D :D Önce bir an sessizlik oldu, sonra herkes kahkahadan yıkıldı.Hocamız dahil yani!!!!O kadar rezil olmuştum ki!Sıradaki arkadaşlarımın beni sırtımdan vurmasına mı yanayım,düşmüşüm rezil olmuşum ona mı yanayım, çanağı kırmadım ama belimde zaten fıtık var çok canım yandı ona mı yanayım,yoksa düşerken çıkan sesin büyüklüğüne mi yanayım??? :D :D :D
Hatta o günden sonra bana yarmagül demeye başmalışlardı!!!
Ya düştüğüm durumu ve o an hissettiklerimi anlatmam mümkün değil!!!
:D :D :D Birde arkadaş olacaklar, ne hallere düştüm :D

Son düzenleme:

Hilal Ertaş

🌱Yeni Üye🌱
bir gün işlerin yoğunluğundan kopmuş durumdayız arkadaşımla neyse o geliyo çalışmaya müdahele ediyo bu geliyo bişey söylüyo (karışan vatandaşlar bu işle en ufak alakası olmayan vatandaşlar) patron geldi ki kendisini çok sewerim çok iyi bir insandır neyse.. artık dumur olmuşuz arkadaşla patron bişeyler söyledi; başka bir işle alakalı tam arkasından dil çıkarıodum ki bi döndü o dönüş tam bir rezillik...

sonuç mu ? : görmemezliğe geldi ama kıp kırmızı oldum :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bir gün işlerin yoğunluğundan kopmuş durumdayız arkadaşımla neyse o geliyo çalışmaya müdahele ediyo bu geliyo bişey söylüyo (karışan vatandaşlar bu işle en ufak alakası olmayan vatandaşlar) patron geldi ki kendisini çok sewerim çok iyi bir insandır neyse.. artık dumur olmuşuz arkadaşla patron bişeyler söyledi; başka bir işle alakalı tam arkasından dil çıkarıodum ki bi döndü o dönüş tam bir rezillik...

sonuç mu ? : görmemezliğe geldi ama kıp kırmızı oldum :)

Müthiş valla!!! :rofl: :rofl: :rofl:
Çok geçmiş olsun!:tongueout:

pozi+if

🌱Yeni Üye🌱
Orta okul ve lise yıllarımı yurtta kalarak okudum. Lise 2 de 1. sınıfta çekmiş olduğum fotoğrafları gösteriyorum arkadaşlarıma herkes toplanmış başıma kim var kim yok hiç belli değil zaten hepsi benden uzun boylu. Ben işte burası abant burası gölcük vs anlatıyorum Sıra arkadaşlarla çekilen fotolara geldi bu tuncayla şuradayken bu enginle buradayken falan. Soyadı mayda olan yurt müdürü vardı şifman bir adam. bu manda turgut, gece bekçisi vardı onun adıda mahir onun fotosu da vardı aha buda o çocuğu mahir dedim. Hep kahkahalar atılıyordu bunu söyledikten sonra benden başka kahkaha atan 2 3 kişi daha vardı. O an herkes kayboldu. Aman tanrım o da ne mahir tam arkamda. Onu çok sevdiğmizi bilirdi bunuda o samimiyetten söylediğimizi biliyordu ama ben bayılmamak için kendimi zor tutuyorum. Hayatımın en utandığım anıydı. Şaka kaka olmuştu.
Adam duymuştu. Bende ses yok.
Omzuma bir vuruş indirdi "Abant he dedi."
bende hıı diyebildim sadece

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Lise 1 de internet afede çalışırdım. Çok sevidğim bi abim vardı bankacıydı. Gelirdi counter oynardık :) Bide benim ingilizce öğretmenim vardı bayan. Çok gıcık bir tipti o kadar gıcıktıki bir kaşıkta öldüresim geliyordu. Bigün bu abi bana dersleri sordu bende o öğretmenimden bahsettim ve arkasında küfür ettim. Meğerse o abi o kadını kocasıymış :D sonra bi ışık gördüm :D:D:D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Lise 1 de internet afede çalışırdım. Çok sevidğim bi abim vardı bankacıydı. Gelirdi counter oynardık :) Bide benim ingilizce öğretmenim vardı bayan. Çok gıcık bir tipti o kadar gıcıktıki bir kaşıkta öldüresim geliyordu. Bigün bu abi bana dersleri sordu bende o öğretmenimden bahsettim ve arkasında küfür ettim. Meğerse o abi o kadını kocasıymış :D sonra bi ışık gördüm :D:D:D

Işık nasıl dı?güzel miydi bari?Parlak mıydı? :rofl: :rofl:
Sabah sabah sen beni güldürdün allah da seni güldürsün :rofl: