Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

en rezil olduğunuz an...??

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
lise sondaydım birgün arkadaşımla beraber durakta beklerken bir bayan geldi yanıma.şarjının bittiğini acil telefon etmesi gerektiğini söyledi ve telime hattını takmak istedi tamam dedim bende.aldım hattı taktım 3kez şifreyi üst üste girdim diyorum allah allah nie olmuyo unuttum kadının hattı olduğunu puk koduna geçti arkdaşım dedi kızım naptın sen ben tabii aa puka geçti ya kusura bakmayın dedim kadın bşy diyemedi neyse alim ben hattı dedi gitti allah bilir ne küfür etmiştir içinden:D

es*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hahahhaahhhahahaha süpermişş :D:D:D

es*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sanırım en dumuru bu!!!Süpersiniz valla!!!:rofl:

Neyse şimdi aklıma geldi bende yazayım bari!!!
Lise sondayken; çok kalabalık sınıflarda okumaya çalıştığımız için,iki kişinin bile zor sığdığı sıralarda üçer kişi oturuyorduk.Bende ayıptır söylemesi ozaman 80 kilo civarındaydım!!! :D Yani anlayacağınız iki kişilik sırada dört kişi :D
Bigün fizik dersindeyiz, hocamız biraz asabi ama severdik kendisini!!!Benimde yazım güzel olduğu için; hoca soruları tahtaya yazdırırdı.Bir gün kalktım yine, soruyu yazdım.Herkes pür dikkat ve çıt yok (ki sınıfı böyle görmek neredeyse imkazsızdır,şanş ye işte o gün uslu olacakları tuttu)
Geldim sıraya;arkadaşlarım kaydılar bende oturdum.Tam elime kalemi aldım;soruyu bu sefer kendi defterime yazacağım; yanımdaki arkadaşlarım ikisi bir olur beni kalçalarıyla bir ittiler; ben yere çanağın üstüne bir düştüm!!!! :D :D Ama sınıfta çıkan sesi anlatamam duymanız lazım :D :D Önce bir an sessizlik oldu, sonra herkes kahkahadan yıkıldı.Hocamız dahil yani!!!!O kadar rezil olmuştum ki!Sıradaki arkadaşlarımın beni sırtımdan vurmasına mı yanayım,düşmüşüm rezil olmuşum ona mı yanayım, çanağı kırmadım ama belimde zaten fıtık var çok canım yandı ona mı yanayım,yoksa düşerken çıkan sesin büyüklüğüne mi yanayım??? :D :D :D
Hatta o günden sonra bana yarmagül demeye başmalışlardı!!!
Ya düştüğüm durumu ve o an hissettiklerimi anlatmam mümkün değil!!!
:D :D :D Birde arkadaş olacaklar, ne hallere düştüm :D

:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D ayyy bu çooookkk komikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :D:D yarmagüll :D:D:D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D ayyy bu çooookkk komikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :D:D yarmagüll :D:D:D

Sen benim dştüğüm bu rezil duruma gülüyor musun yani? :rofl:
Bitti, bitti aramızdaki herşey bitti buraya kadar arkadaşlığımız :rofl:
Orda düşen sen olsaydın ben gülmezdim sana :rofl:

es*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kuzumm benim :) canım adaşımm komik geldi ama napiim kıyamazssın sen bana :):)

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Işık nasıl dı?güzel miydi bari?Parlak mıydı?
Sabah sabah sen beni güldürdün allah da seni güldürsün

Amin inşallah :D
cümlemizi inşallah :)