Sanırım en dumuru bu!!!Süpersiniz valla!!!:rofl:
Neyse şimdi aklıma geldi bende yazayım bari!!!
Lise sondayken; çok kalabalık sınıflarda okumaya çalıştığımız için,iki kişinin bile zor sığdığı sıralarda üçer kişi oturuyorduk.Bende ayıptır söylemesi ozaman 80 kilo civarındaydım!!!
Yani anlayacağınız iki kişilik sırada dört kişi
Bigün fizik dersindeyiz, hocamız biraz asabi ama severdik kendisini!!!Benimde yazım güzel olduğu için; hoca soruları tahtaya yazdırırdı.Bir gün kalktım yine, soruyu yazdım.Herkes pür dikkat ve çıt yok (ki sınıfı böyle görmek neredeyse imkazsızdır,şanş ye işte o gün uslu olacakları tuttu)
Geldim sıraya;arkadaşlarım kaydılar bende oturdum.Tam elime kalemi aldım;soruyu bu sefer kendi defterime yazacağım; yanımdaki arkadaşlarım ikisi bir olur beni kalçalarıyla bir ittiler; ben yere çanağın üstüne bir düştüm!!!!
Ama sınıfta çıkan sesi anlatamam duymanız lazım
Önce bir an sessizlik oldu, sonra herkes kahkahadan yıkıldı.Hocamız dahil yani!!!!O kadar rezil olmuştum ki!Sıradaki arkadaşlarımın beni sırtımdan vurmasına mı yanayım,düşmüşüm rezil olmuşum ona mı yanayım, çanağı kırmadım ama belimde zaten fıtık var çok canım yandı ona mı yanayım,yoksa düşerken çıkan sesin büyüklüğüne mi yanayım???
Hatta o günden sonra bana yarmagül demeye başmalışlardı!!!
Ya düştüğüm durumu ve o an hissettiklerimi anlatmam mümkün değil!!!
Birde arkadaş olacaklar, ne hallere düştüm