Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

en son ne zaman tiyatroya gittiniz?

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
goruyorum kı aslında o kadar da ılgısız degılmişiz tiyatroya.. başlıgı gorup tıklayan en azından yorum yazan bır kac kısı var bu bıle bır baslangıc.. teknolojı olduruyor gercek oyunculukları evet.. ama gonul ıster kı bu kadar sanalın ıcınde ıstesın yurekler gercek oyuncuları gozlerının onundekı kahkaları ve gozyaslarını...

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
okul etkinlikleri dışında tiyatroya gitmedim..Ama çok isterim böyle ünnnnnnnnnnnlü üstadların tiyatrolarını seyretmeyi...

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
komedi dukkanını çıkaranlara cok tesekkur ederım.. sahneyı yenıden sevdırdıler halkımıza

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
tiyatro çok güsel çünkü herşey canlı canlı gösteriliyo ve sanatçılar o kadar işleriyle bir olmuş ki kaç kere izlediysem yanlışsız yapmayı başarıyorlar...
Bu arada küçük kardeşimde oynuyo Konya Devlet Tiyatrosu "Resimli Osmanlı Tarihi" oyununda oyun çok beğenildi geçen hafta Kosova ya gittiler turneye

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tiyatroyu sinemadan daha çok tercih ederim arkadaşlar

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
tiyatroyu tercih edersiniz de eminim siz de sinemaya daha çok gidenlerdensinizdir. bende öyleyim. ama bunun sebebi sinemanın daha ucuz olması ve etrafımızda en yakın yerlerın tıyatro salonları değil ticari sinemaların olmasıdır bence

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Kocaelinde oturan ve oyun isTasyonu gitmemiş arkadaşlar varsa en kısa zamanda bu gösteriyi izlemelerini tavsiye ederim .
Ben her Cuma ordayım.

07_infazci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm arkadaşlar bende en son 3 hafta önce bekçi murtaza'ya gitmiştim.. ama beni buradaki oyunlarda en çok buzlar çözülmeden oyunu vardı geçen sene izlediğim... bu güne kadar hiç bir oyundan ve sinema filminden almadığım kadar hayran bırakmıştı kendisine.. aynı oyun bu senede varmış izlemeyen antalya'lı arkadaşlarıma önemle izlemelerini tavsiye eder... iyi seyirler dilerim...

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
en son 2 ay önce gittim :) hersey bılgısayar degıl yada tv degıl gorsel seylerı sanatı yakından ızlemek gıbısı yok
paylasım konusu ıcın tesekkurler....

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kışın gidiyorum.Yazın ne sinema ne de tiyatro,pek ilgimi çekmiyor.

_bendis_

🌱Yeni Üye🌱
20.12.2007'de Nazım Hikmet'in Benerci Kendini Niçin Öldürdü adlı oyununa gitmiştim.

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
5 ay önce filandı sanırım.Felatun Bey ile Rakım Efendi ye gitmiştim.Çok güzeldi.Tiyatroya sık sık gitmek lazım aslında.Farklı bir atmosferi var.

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hıım bir bakayım. Evet hiç gitmemişim. :)