Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Engellileler ile ilgili afiş çalışması

huseyin67

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sazkoyu.com
Okuldan 35*50 kağıda afiş çalışması yapın dediler bnm aklıma ps'den yapmak geldi ve ortaya bölye birşey çıktı. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Alt ve üst kısımlar çok boş kaldı oralara bir öneriniz var mı?

afi3511.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok boş kalmış tamamıyla bir de ünlem içindeki yazıların engellilerle bağlantısı kuramadım mesal nevroz, o'neill...

huseyin67

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sazkoyu.com
bunu yapmamın sebebi eğitim psikolojisi dersi. akıl ve ruh hastalıkları orda yazanlar ruh hastalığı çeşitleri ve alttaki isimlerde bu tür hastalıkları geçiren ünlüler :) boş kalan kısma ne yapabilirim acaba bu konuda fikriniz varmı?

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ama akıl ve ruh hastaları engelli mi pek bir bağlantı kuramadım yani tekerlekli sandelye ile ruh hastalığı ne gibi bir bağlantısı var? Belki algılamamda bi sorun var bilmiyorum. :)

huseyin67

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sazkoyu.com
valla kitapta ruh hastalıkları bölümünde bu söz yazıyordu bende ordan bağlantı kurdum :) ama haklı olabilirisiniz =)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
valla kitapta ruh hastalıkları bölümünde bu söz yazıyordu bende ordan bağlantı kurdum :) ama haklı olabilirisiniz =)

Bu yeni hali biraz değişiklik ve görsel ekledim lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyiniz.

Flood yapan üye:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

huseyin67

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sazkoyu.com
yaklaşık bir saat sonra farklı bir mesaj yazmanın flood olduğunu bilmiyordum o yüzden yeni çalışmam silinmiş

ayrıca forumda bir saatten sonra düzeltme hakkıda kalkıyor!

------------------------------------------------------------------------------
Bu yeni hali biraz değişiklik ve görsel ekledim lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyiniz.

Afi_2.jpg

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
engellinin ruh hastalık değil o ayrı bi konu mesela hayatında istediğini gibi yapmayı engelleniyor mesela benim işitme engelliyim duymak istersem bile duymuyorum engelli deniyor bunu gibi yürümeyi engelliyse bile yürümüyor sadece yürüme değil görme, zihnisel, benedsel, işitme engelleri vs vs engel zinciri kırmak ilgili afişi yapabilirsin kolay gelsin

huseyin67

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sazkoyu.com
engellinin ruh hastalık değil o ayrı bi konu mesela hayatında istediğini gibi yapmayı engelleniyor mesela benim işitme engelliyim duymak istersem bile duymuyorum engelli deniyor bunu gibi yürümeyi engelliyse bile yürümüyor sadece yürüme değil görme, zihnisel, benedsel, işitme engelleri vs vs engel zinciri kırmak ilgili afişi yapabilirsin kolay gelsin

tam anlamadım ne demek istediinizi :S