merhaba,
benim eos 2 hakkında yardımınıza ihtiyacım var.
eos 2 programını 5 yıldır sarma işleme tipiyle, çeşitli modeller yapmak için kullanıyorum fakat hiç yürütme işleme tipiyle bir model yapmadım, bu konuda çok az bilgim var.
aslında tam olarak sorum şu,bi yaprak modeli var diyelim,bu yaprağın içini yürütme tipiyle doldurmak istiyorum.içini doldururken hangi ayarı veya neyi kullancam çözemedim bulamadım.
yaprağın içini doldurmak için elimle çizmeye kalktığımda ise hiç düzgün olmuyor. ilk olarak yaprağın kenarlarını çizip sonra bi ayar yardımıyla o yaprağın içine halka halka geçmiş, yani yaprağın içini doldurmayı nasıl yapabilirim. sarma yada çin iğnesi olmuycak anladınız siz beni, yürütme olcak en fazla 10 sıra yürütme olcak yaprağın içinde
modellerimizi kendi işimiz için yapıyorum, bunu öğrenmeye çok ihtiyacım var, bilen bi arkadaş varsa yardımcı olursa çok çok sevinirim. eğer burada anlatmak zor olur, telefonda anlatırım diyen bi arkadaş varsada pm'den cep no bıraksın ben kendisini ararım. msnde kamerada açarım. hatta ben kütahaydayım şehir olarak bana yakınsa (örn eskişehir) gelirimde. yani bunu öğrenmek için her kapım açık arkadaşlar. yardımlarınızı esirgemiyceğnizi umuyorum ve bekliyorum lütfen yardım edin