Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Erol Günaydın Tiyatrosu afiş tasarımları - VOLKAN TEKİN katkılarıyla Al Sana Aşk!

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Nihat Ağbi beni değil Volkan Bey ' i tebrik et :)

Baktı benden bir iş çıktığı yok; el attı bu kadar güzel bir sonuç çıktı ortaya...
Bende bir daha boyumdan büyük işlere kalkışmayacağım :utann: :)

Ablacım! dikkat ettiysen Volkan Bey'in mesajından alıntı yaparak onu tebrik ettim zaten :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler Nihat Bey... Tabi çalışmadaki kontrolleri g.ecglr yapmasa hatası bol bir çalışma olabilirdi... Kendisine teşekkür edelim biz de buradan...

Ya ne olursunuz yapmayın Volkan Bey; kontrol etmekte ne var ki; sadece yazım hatalarını söyledim okadar :wink:
Binlerce kez teşekkürler...

Ablacım! dikkat ettiysen Volkan Bey'in mesajından alıntı yaparak onu tebrik ettim zaten :)

Sende ezdin yani beni Nİhat Ağbi :crying: :lol:
Şaka bir yana eli bir değdi tam değdi harika oldu
Çok çok çok teşekkürler VOLKAN TEKİN...

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bana son çalışma güzel göründü diğerlerini çok beğenemedim. Ama son çalışma gayet başarılı olmuş. Tebrikler.

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok kötü saten kullandııgın herşey hazır nese başarılar

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hemen cevaplayım arkadaşım (hepsi) bunun bence sende farkındasındır düşünce güzel olabilir yapmak istedginde başarılı olabilir ama yapamamışsın istedigini yansıtamamışsın açıklayıcı mı?

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hemen cevaplayım arkadaşım (hepsi) bunun bence sende farkındasındır düşünce güzel olabilir yapmak istedginde başarılı olabilir ama yapamamışsın istedigini yansıtamamışsın açıklayıcı mı?

Siz bütün yorumları ve konuya yaptığımız açıklamaları okuduğunuza emin misiniz?
Çünkü çalışmaların sadece bir kaç tanesi bana ait...
Diğer ikisi (mavi olanlar) oyunun eski afişleri...
En son eklenen ise adminimiz VOLKAN TEKİN ' in eseri...

Bence önce konunun açıklamasını; ardından da tüm yorumları okuduktan sonra yorum yazın...
Beğenmek zorunda değilsiniz elbet ama incelemeden yorum yapmak pek yakışık almıyor.
Saygılar

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yok hocam ben saten direk size ait olmadıgını biliyorum okudum ama saten direk size bişi demedim eger bu sayfadaysa bende bu sayfaya yorum yaptım yani eskiside başka ardaşınkide kötü olmuş hepsi yani direk herkeze yani ama saygısızlık yapmam

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yok hocam ben saten direk size ait olmadıgını biliyorum okudum ama saten direk size bişi demedim eger bu sayfadaysa bende bu sayfaya yorum yaptım yani eskiside başka ardaşınkide kötü olmuş hepsi yani direk herkeze yani ama saygısızlık yapmam

Tamam madem neden kötü onu da anlatın da bizde hatamızı bilelim...
Sadece kötü demekle olmuyor ki...

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya eskilerdenmi başlayım yoksa arkadşaın yaptıgındanmı yoksa digerlerindemi siz seçin ama ben uzaktmadan şöyle toplayım birincisi saten çok dagınık arkadaşını zbiraz toparlamış ama oda saten sadeleştirmiş elinden geldigince mesela tipografi büyük bi sorun burda tek önemli konu ikinsisi afişin bi anlamı vardır. göze çarpar ve direk geçer. bunrda uzak oldugu için parçalar sorun var bu arada hocam ukalalık yapmak istemiyorum inaşllah alınmazsınız:D nedim devamda ederim 1 sayfa yazarım herhal çünkü ders veriyorum hocam bunla ilgili üniveristedeD:

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
ya eskilerdenmi başlayım yoksa arkadşaın yaptıgındanmı yoksa digerlerindemi siz seçin ama ben uzaktmadan şöyle toplayım birincisi saten çok dagınık arkadaşını zbiraz toparlamış ama oda saten sadeleştirmiş elinden geldigince mesela tipografi büyük bi sorun burda tek önemli konu ikinsisi afişin bi anlamı vardır. göze çarpar ve direk geçer. bunrda uzak oldugu için parçalar sorun var bu arada hocam ukalalık yapmak istemiyorum inaşllah alınmazsınız:D nedim devamda ederim 1 sayfa yazarım herhal çünkü ders veriyorum hocam bunla ilgili üniveristedeD:

Sizin de yorumlarınız karışık olmuş açıkcası birşey anlıyamadım
Umarım öğrencilerinize de bu kadar karışık bir şekilde ders anlatmıyorsunuzdur.
Hangi üniversite gerçekten merak ettim
ve bilgilerinizi tasarıma nasıl yansıttığınızı görmek isterim.

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
söyle açıklayım arkadaşım:D bir çok şeyi aynı anda yazdıgım için iş yaptıgım içinde umursamadan yazıyorum nasılsa anlaşıyo diye dikkat ederiz:D bu arada özel yaşar üniversitesi neyse
bigi tasarımı yansıtmak valan derken söyl eaçıklayım bazı insanlar görsel düşnür yaşar anlar bazıları ezber kitap bazılarıda ruhani bu bence eger biri görselle ruhunu bileştirise saten aptal bir çizgi bile çizse a4 ve budur derse o sanat olarak herkez anlar çünkü o öle biridir örnek sanat tarihinde ressamlar delidir ama o napsa yeridir:D atasözü gibi nese bence siz haklısınız ben özür dilerek bunu burda kapatmak istiyorum. canım arkadşaım benim

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Sizin anlattıklarınız sanatla ilgili sözler doğru olan sözler
Fakat grafik tasarımda iş biraz değişmeli
sanatcının yaptığı bir resmi herkes anlamak zorunda değil o sanatçıya özeldir
sanatçı kendini anlatmıştır
duygularını, görüşlerini, kendi iç dünyasını sınırlama koymadan yansıtmıştır.
Afiş tasarımı yaparken bazı sorumluluklarınız vardır
çalışmaya bakıldığında hedef kitle anlatılmak isteneni anlamalı verilen mesajda çelişki içermemeli.
siz muhteşem bir çalışma dahi yapmış olsanız bunu anlayamayan bir kitle olduğunda çalışmanız pek bir şey ifade etmez.
bu sebeplerden özgün bir çalışmanın yanı sıra hedef kitlede düşünülmeli yani tek bir çizik atmakla sanat yapılabilir ama bazı durumları ön planda tutmak gerekir.
söylediklerimde yanılıyor da olabilirim siz eğitmensiniz umarım beni anlarsınız

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence sizin ders vermeye değil; türkçe konuşmak ve yazmak konusunda ders almaya ihtiyacınız var...
Ayrıca "umursamadan" yazmak yerine hiç yazmayın çok daha makbule geçer...
Çalışmalar konusunda ki eleştirilerinize gelince de; herkesin düşüncesine saygımız var...
Lütfen konum daha fazla dağılmasın...
Saygılar

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

Yorumunuz için teşekkürler... Lakin dilimizi daha düzgün kullanmaya özen göstermeliyiz ki dilimizin yıpranmasını ve diğer diller altında ezilmesini engelleyelim.

Konu ile alakasız gibi görünse de...

Tasarımcı sadece görsel şekil ve objeler ile tasarımını yapmaz... Tasarımcı düzgün konuşur ve düzgün yazar. Nasıl ki bir inşaatçının mala, kürek, keser ve çekiç gibi işini yaparken kullandığı malzemeleri varsa tasarımcı da cümleleri oluştururken malzemeleri olan kelimeleri düzgün ve doğru bir şekilde kullanmazsa yapmış olduğu inşaat karşılaştığı ilk doğal afette zarar görür.

Bu arada konu sahibi olmasam da cevap vermem umarım konu sahibini rahatsız etmez. Kendisinden konusuna bu şekilde müdahale ettiğim için özür diler paylaşımlarının devamlılığını dilerim...

İyi forumlar.

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar birincisi yanlış anlamayın ama sanatın düzgün yazmakla yada düzgün türkçe veya dil kullanmasıyla hiç bir alakası yoktur bence... eminimki böyledir.
şöyle anlatıyım bir besteci için kelime darcıgının 2000 olması ama bbir başka bestecinin 100 olması düşük seviyedikinin daha güzel beste yapmamaz anlamına gelmez yani önemli olan en iyi kelimeleri bi araya getirip kendini anlatabilmesi duygularını inşllah anlamışsındır. VE bir arkadaş tükçe ögren yazmış izmirliyim bana her şekilde ulaşırsın:D arkadaşım gel bana ögret bende sana edebiyat anlatım:D olurmu kırma beni:D komik tip

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar birincisi yanlış anlamayın ama sanatın düzgün yazmakla yada düzgün türkçe veya dil kullanmasıyla hiç bir alakası yoktur bence... eminimki böyledir.
şöyle anlatıyım bir besteci için kelime darcıgının 2000 olması ama bbir başka bestecinin 100 olması düşük seviyedikinin daha güzel beste yapmamaz anlamına gelmez yani önemli olan en iyi kelimeleri bi araya getirip kendini anlatabilmesi duygularını inşllah anlamışsındır. VE bir arkadaş tükçe ögren yazmış izmirliyim bana her şekilde ulaşırsın:D arkadaşım gel bana ögret bende sana edebiyat anlatım:D olurmu kırma beni:D komik tip

Aslında bu mesaja müdahale edip polemiğe girmek istemiyorum.Ancak bir önceki mesajda konuyu açan arkadaşımız bu tartışmanın daha fazla uzamasını ve açmış olduğu konunun dağılmasını istemediğini belirtimiş.
Tartışma eleştiriden ziyade kişisel polemiğe doğru gidiyor.
Mesajınızda karşınızdaki kişiyi biraz alaya almış gibi bir tavır sergilemişsiniz.

Daha önceki mesajınızı okudum.Yanılmıyorsam bir üniversitede ders verdiğinizi yazmıştınız.Herhangi bir üniversitede ders verecek seviyeye gelebildiyseniz bu sizin hem yaş olarak hem de kişilik olarak olgunlaştığınızı gösterir.

Fakat ben mesajlarınızdaki bu olgunluğu göremedim.Buradan ben size bir çağrıda bulunacağım.

Sevgili Hocam!
Malum bugün öğretmenler günü.Öncelikle Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.Lütfen olgunluğunuzun gereği olarak bu kısır tartışmayı burada bitirelim.Hem konuyu açan arkadaşımıza hem de konuyu takip eden forum üyelerine saygısızlık etmeyelim.
Saygılar.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorumunuz için teşekkürler... Lakin dilimizi daha düzgün kullanmaya özen göstermeliyiz ki dilimizin yıpranmasını ve diğer diller altında ezilmesini engelleyelim.

Konu ile alakasız gibi görünse de...

Tasarımcı sadece görsel şekil ve objeler ile tasarımını yapmaz... Tasarımcı düzgün konuşur ve düzgün yazar. Nasıl ki bir inşaatçının mala, kürek, keser ve çekiç gibi işini yaparken kullandığı malzemeleri varsa tasarımcı da cümleleri oluştururken malzemeleri olan kelimeleri düzgün ve doğru bir şekilde kullanmazsa yapmış olduğu inşaat karşılaştığı ilk doğal afette zarar görür.

Bu arada konu sahibi olmasam da cevap vermem umarım konu sahibini rahatsız etmez. Kendisinden konusuna bu şekilde müdahale ettiğim için özür diler paylaşımlarının devamlılığını dilerim...

İyi forumlar.

Olur mu hiç öyle Şey Volkan Bey;
başımın üstünde yeriniz var...
Ben memnun oluyorum; sizin katkılarınızı her zaman çok önemlidir...
Ne kadar teşekkür etsem az...

Aslında bu mesaja müdahale edip polemiğe girmek istemiyorum.Ancak bir önceki mesajda konuyu açan arkadaşımız bu tartışmanın daha fazla uzamasını ve açmış olduğu konunun dağılmasını istemediğini belirtimiş.
Tartışma eleştiriden ziyade kişisel polemiğe doğru gidiyor.
Mesajınızda karşınızdaki kişiyi biraz alaya almış gibi bir tavır sergilemişsiniz.

Daha önceki mesajınızı okudum.Yanılmıyorsam bir üniversitede ders verdiğinizi yazmıştınız.Herhangi bir üniversitede ders verecek seviyeye gelebildiyseniz bu sizin hem yaş olarak hem de kişilik olarak olgunlaştığınızı gösterir.

Fakat ben mesajlarınızdaki bu olgunluğu göremedim.Buradan ben size bir çağrıda bulunacağım.

Sevgili Hocam!
Malum bugün öğretmenler günü.Öncelikle Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.Lütfen olgunluğunuzun gereği olarak bu kısır tartışmayı burada bitirelim.Hem konuyu açan arkadaşımıza hem de konuyu takip eden forum üyelerine saygısızlık etmeyelim.
Saygılar.

Nihat Ağbi sana da çok teşekkür ediyorum...
Bende senin vesilenle "hocamızın" öğretmenler gününü kutluyorum...

Lütfen artık konum daha fazla polemik yeri olmasın; burda önemli olan Erol Günaydın Tiyatrosuna gönüllü hazırlanan afişlerdir...

SEvgiler
Saygılar