Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Erotica

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
typoerotica2bs5.jpg

typoeroticakt6.jpg

Son düzenleme:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İnan'cım harikasın diyorum ve susuyorum...napmısşın sen kuzucum, süper olmuş...Her Typo çalışmanda o inanılmaz başarıyı görüyorum ve gün geçtikçe artıyor....Özellikle 1. çalışma harika olmuş(Siyah yetiyor zaten...:) )

Elllerine sağlık canım...:angel:

İyi çalışmalar.

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Hajim kanatlandın gidiyosun hadi bakalım :)
Gözüme ilk çarpan olumsuzluğu belirtmek istiyorum.."erotica" nın dağınık yazımındaki en önde ve çalışmanın neredeyse yarısını kapsayan "t" harfi asıl çalışmayı arka plana atmış gibi geldi bana... siyah çalışmanda bir nebze daha belli oluyor ama mavi arka planda ana çalışman kaybolmuş...
Eline sağlık hajim ;)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
İnan'cım harikasın diyorum ve susuyorum...napmısşın sen kuzucum, süper olmuş...Her Typo çalışmanda o inanılmaz başarıyı görüyorum ve gün geçtikçe artıyor....Özellikle 1. çalışma harika olmuş(Siyah yetiyor zaten...:) )

Elllerine sağlık canım...:angel:

İyi çalışmalar.

Bukadar utandırmasan beni :) Teşekkür ederim canım benim...Eksik olma...

Hajim kanatlandın gidiyosun hadi bakalım :)
Gözüme ilk çarpan olumsuzluğu belirtmek istiyorum.."erotica" nın dağınık yazımındaki en önde ve çalışmanın neredeyse yarısını kapsayan "t" harfi asıl çalışmayı arka plana atmış gibi geldi bana... siyah çalışmanda bir nebze daha belli oluyor ama mavi arka planda ana çalışman kaybolmuş...
Eline sağlık hajim ;)

Hımm...Şöyle ufakken baktımda , haklısın hajim....Siyahta iyide , gökyüzü olanda sırıtmış...:) bi el atarım ona, eleştirin için teşekkür ederim :)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
tehlikeli bir okadarda başarılı buldum :alkis: kardeşime tebrikler diyorum :)
t de bende takıldım renginde bir sıkıntı var kırmısının tonlarını kullanmanı öneririm özellikle konuya daga uygun sanırım ;) eline sağlık kardeşim

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
tehlikeli bir okadarda başarılı buldum :alkis: kardeşime tebrikler diyorum :)
t de bende takıldım renginde bir sıkıntı var kırmısının tonlarını kullanmanı öneririm özellikle konuya daga uygun sanırım ;) eline sağlık kardeşim

Tehlikeli olduğunu düşünmüyorum, tasarım amacı güdülerek hazırlanan bir çalışma, ama haklılık payında var , bu çalışmaya bakıp tipografi erotica sı yerine başka şeyler düşünenlerde olacaktır :)

"T" hakkında düzelemeye gidecem:), eleştiri ve beğenilerin adına teşekkür ederim
Selim MERCANO

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim...

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışmalar emeğine sağlık o t harfini biraz daha küçük yapsadın diyecek bişey kalmazdı ama genede cok başarılı tebrikler

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Yukarıda söylenenlere ek olarak küçük bir noktanın altını çizmek isterim.
Kadının sadece bir tırnağında oje var.Özellikle sol elinde olmasının da özel bir anlamı olmalı diye düşünüyorum.
Yoksa yanılıyor muyum? :)
Emeğinize sağlık.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Yukarıda söylenenlere ek olarak küçük bir noktanın altını çizmek isterim.
Kadının sadece bir tırnağında oje var.Özellikle sol elinde olmasının da özel bir anlamı olmalı diye düşünüyorum.
Yoksa yanılıyor muyum? :)
Emeğinize sağlık.

Öncelikle dikkatinizden dolayı sizi tebrik etmek istiyorum the_one :) yanılmıyorsunuz...

Tırnaklardan biri ojeli ve kırık...Bu, o bayana yüklediğim kişilik bozukluğunun bir işaretiydi, kendimce bir uygulama yani...
Diğer açından çalışmaya bakan birisi kendince yorumlasın istedim...

Teşekkür ediyorum...