Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

esimar yeni logo

z.uuR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
esimar.gif

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Şimdi size sorularım:
* Hangi programda yaptınız?
* Bu firma ne iş yapar kimdir?
* Bu logo çalışması hayali bir çalışmamıdır yoksa bir kurumsalmıdır?
* Renk alternatifleri varmıdır? Yoksa bu, bumudur?
* Çalışmamıdır? Tasarımmıdır? tarama - çizimmidir?
Bu ve bunun benzeri onlarca soru sorulmaması için çalışmanıza ait ufak detaylar yazmanız, en azından logo incelemelerinde faydalı olacaktır...

Arkadaşlarınızla bir cafede oturuyorsunuz. Lap diye masaya bir ütü düştü. Ütü yapmayamı başlarsınız? Yoksa bu ne diye bakarmısınız?

z.uuR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir market logosudur daha önce yapılmış müşterinin isteği üzerine biraz değişiklik yaptım
corelde yaptım renklerde değişiklik yapılabilir henüz tamamlanmamış logo

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
küçük esimar çok anlamsız orda hiç bellide olmuyo zaten.. üst taraftaki yuvarlaklarda biraz çalışman gerekli.. gülen yüz espirisi hoş ama bence farklı bi yerde kullanılabilir

z.uuR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
küçük esimar benimde hoşuma gitmio fakat müşteri illaki istio elinde poşet olan insanı anımsatıyomuş yapılacak bişe yok kalcak o

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yanılmıyorsam yazı hariç diğer görselin aşağı yukarı aynısı bir çalışmayı(kuruyemişçi için hazırlanmış) ambalaj bölümünde görmüştüm.

z.uuR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
onu bilmiorum yazıda renklerde değişiklik yapmam istendi

dB-FrT

🌱Yeni Üye🌱
tasarmcı dediğin hür olacak.. müşteri karşacaksa al işte logo böyle olur sözüm sana değil kardeşim yanlış anlama sakın eminim sen daha iyilerini çıkartırdın.. sadece ben müşterinin şu grafikerin işine karışmasını pek uygun bulmuyorum, mesela müşteri böyle bir logo istemiş.. bu logo bir kere adamı alışverişten soğutur daha alışveriş isteği uyandıran daha sıcak renkler kullanılsa daha iyi olur.. iyi çalışmalar..

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
Bence o küçük Esimar'a ve arkadaki üçgenlere gerek yok, o şekilde daha güzel durabilir...

BlueBeach

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence o küçük Esimar'a ve arkadaki üçgenlere gerek yok, o şekilde daha güzel durabilir...

küçük esimar benimde hoşuma gitmio fakat müşteri illaki istio elinde poşet olan insanı anımsatıyomuş yapılacak bişe yok kalcak o

Müşteri isteğinin önemsiz olduğumu söleniyor anlamadım. Yorum yapılırken heralde bütün yorumlar tam olarak okunmuyor.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
aslında müşteri istiyor diye yapılacak bişey yok diyememelidir bir grafik tasarımcı...
sonuçta onun poşet taşıyan birini anımsatmadığına herkes katılıyorsa, burda senin yapman gereken müşterinin isteği doğrultusunda logoya poşet taşıyan bir figür eklemek olmalıdır. bu tip konularda inat göstermemek senin portfolyonu ve backgroundunu zayıflatır. Turşu satmıyoruz sonuçta. Ürünü nasıl sunacağımız bizim elimizde değilse, tasarımcı olduğumuzu idda etmememiz gerekir. Kalpten söylüyorum bu sektörde operatörlük kadar sıkıcı birşey yok