Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ESKO Ambalaj tasarımında en son nokta, şimdilik!

Artios Amigos

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.esko.com
Arkadaşlar selamlar,

Sizlere Eskoartwork programlarıyla yapılmış olan bir kaç örnek paylaşmak istedim.

Karton ambalaj bıçak çiziminde Artioscad, Esnek ambalaj bıçak çiziminde Studio toolkit for Flexibles, Grafik tasarımlarda AI plugini olan 3DStudio ve görselleştirlimesinde Vizualizer kullanılmıştır.

Biliyorum ki Esko ambalaj sektöründe çok fazla bilinmeyen bir firma.
Ancak ArtPro ve Artioscad'in yaratıcısı denilince daha iyi anlaşılabilir firmanın büyüklüğü.

Çok güzel çözümleri var hem ambalaj tasarımı, hem baskı öncesi ve sonraki işlemlere yönelik.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Enterasan çalışma bence son nokta diye bir şey yoktur. Yıllar öncesinde televizyon bile yokken bilginin biri artık icat edilecek herşey icat edildi bundan sonra hiç bir şey icat edilmeyecek demiş. Seninki de onun gibi olmuş. Daha neler göreceğiz :D

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
Enterasan çalışma bence son nokta diye bir şey yoktur. Yıllar öncesinde televizyon bile yokken bilginin biri artık icat edilecek herşey icat edildi bundan sonra hiç bir şey icat edilmeyecek demiş. Seninki de onun gibi olmuş. Daha neler göreceğiz :D

katılıyorum :)

Artios Amigos

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.esko.com
Haklısınız.
Programın yapabildiği işleri gördükçe heyecanlanıyorum:)
Değiştirdim şu an.

caglayan01

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben çamaşır üzerine kutu tasarımı yaptırmak istedim fakat grafiker çok hoş şeyler çıkarmamış.burdan örnekler görebilirmiyim ben daha yeni kayıt oldum yardımcı olurmusunuz

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
space bar en etkilisi olmuş:)
kutular biraz asılı kalmış gibi duruo..ama genel olarak güzel olmuşlar hepsi..emeğinize sağlık..

expressatör

🌱Yeni Üye🌱
kardeş esko yazılımları çok pahalı ben de isterim esko ile çalışmak ama dünya para lisansı
özelliklede adobe için yazdıgı pluginsler çok hoşuma gidiyor ama ne fayda

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel çalışmalar, emeğinize sağlık... :)

sarikoca55

🌱Yeni Üye🌱
çalışma çok güzel fakat bunu artioscad programında yapmak çok basit. Görünen sadece buzdağının üstü artiocad ile o kadar çok şey yapılıyorki yukarıdaki resimler çok basit kalır.kutu tasarımında mükemmel program.ben 7,6 sını kullanıyorum 10 senedirde artiocad kullanıcısıyım. tahmin ettiğiniz kadarda pahallı değil. bu program ile ilgili yardım almak isteyen varsa seve seve yardımcı olurum.

asikan

🌱Yeni Üye🌱
o resimdekiler artioscad değil esko studio visualizer in ekran görüntüleri artioscad o kadar kaliteli arka plan resmi gösterme yeteneğine henüz sahip değil

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
mümkünse görüşebilirmiyiz.

çalışma çok güzel fakat bunu artioscad programında yapmak çok basit. Görünen sadece buzdağının üstü artiocad ile o kadar çok şey yapılıyorki yukarıdaki resimler çok basit kalır.kutu tasarımında mükemmel program.ben 7,6 sını kullanıyorum 10 senedirde artiocad kullanıcısıyım. tahmin ettiğiniz kadarda pahallı değil. bu program ile ilgili yardım almak isteyen varsa seve seve yardımcı olurum.
Yardım almak istiyorum mümkünse üstadım.

serhat87or

🌱Yeni Üye🌱
ben onu korozo da çalışırken kullanıyodum. program baya pahalı ama kırığını bulamazsın gibi bişey...