Erkan ERGEN
🏆Pro Tasarımcı🏆
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
Y | İzmirde Esko Packedge | Baskı Öncesi | 0 | 1K | |
G | Studio Esko | 3D Studio Max | 1 | 2K | |
E | esko energy | Logo İstek | 2 | 1K | |
![]() | Esko Kullanan Varmı? | Ambalaj Tasarımı | 1 | 1K | |
G | EskoArtwork Kontrüksiyon çizimi ?? | Ambalaj Tasarımı | 1 | 931 | |
D | Esko Kongsberg Operatörü Aranıyor - İstanbul | İş Veren İlanları | 1 | 1K | |
Z | EskoArtwork Sorunu ? | Illustrator Soru ve Sorunlarınız | 17 | 3K | |
![]() | Radim Pesko Family TR | Fontlar | 1 | 989 |
Oldukça güzel. Bundan iyisi şamda kayısı.
Bende beğendim, dengeli ve temiz çalışmışsınız, elinize sağlık.
Gözüme takılan bir iki nokta ise şunlar.
Keçiboynuzu görsellerinde arka plan ve ön plandakiler arasında ton farkı var, beni rahatsız etti, dut pekmezinde de sanki karadut biraz daha fazla olsa iyi olacakmış gibi...
Ve gramaj bilgilerinden sonra "e"sembolünü koymamışsınız, o zorunlu biliyorsunuzdur...
Keçiboynuzu yazısı dışarıda kalmış diğerleri gibi şerit içinde olmalı bence harnut kelimesi de farklı, elinize sağlık.
yorum için teşekkür ederim martin78 ancak o kadar uzun bir kelimeyi küçültmek ya da şeridi genişleterek tasarım tarzının dışına çıkmayı istemedim.![]()
Bence bu şekilde de tarzın dışına çıkmış.![]()
Tasarımlar hoş ancak benim aklıma takılan tek şey bunları aynı rafa koyduğumuzda , biraz uzaktan üzüm ve dut pekmezi pek ayırt edilemeyebilir. Çünkü renkleri aynı.
Acaba keçiboynuzunda siyah veya daha siyaha yakın, dut pekmezinde ise daha kırmızımsı birşey kullanılabilirmiydi. Çağrışım açısından baktım olaya.
Kesinlikle martinle aynı fikirdeyim. Tasarımda bir düzen oluşturmuşsunuz ve yine bu düzenin dışına çıkmışsınız. Görecelik kavramı sizde çelişiyor bana kalırsa....
Netice olarak emek verilmiş elinize sağlık..
value) ya martine takildim ben görecelilik diyerek
az koysam olmuyor cok koysam dolmuyor gibi bişey oldu bu etikette.
şeride alıyorum küçük kalıyor çıkarıyorum konsept bozuluyor
denemedim değil ama mubarek keçiboynuzu demek yerine şuna 5 harfli bi isim bulamamışlar ki zamanında
latincesi türkçesinden kısa
![]()
gayet güzel.
eyvallahüstad eline sağlık gayet güzel olmuşlar... "vedfux"un dediği gibi söylenecekler söylenmiş. genel anlamda da gayet başarılı... çalışmana yapılan yorumların sana da faydası olduğu gibi bu yorumları okuyanlarada faydası var emin ol... o yüzden yorum yapan arkadaşlara benden de teşekkürler.
Kolay gelsin