Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Esnek Ambalaj Çeşitleri ve Paketleme Biçimleri

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Burası grafikerler.net burada kimse kimsenin bilgisini sınamıyor. Eğer hitap etme tarzınıza dikkat etmezseniz yaptırım uygulanacaktır. Lütfen konuyu başka yönlere çekmeyiniz...

Ayrıca nüket bildiği konulara değinmiş ve paylaşmış , siz bildiklerinizide bu şekilde paylaşmanızı bekleriz...

torlak1

🌱Yeni Üye🌱
benim niyi bilip bilmediğimi ne kadar bildiğime karar veremez sizi eleştirilenleri hemen art niyetli yapıyosunuz olumsuz eleştirilmek hoşunuza gitmiyo galiba

onerim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Size özel mesaj göndermiştim ama bi yanıt malesef alamadım.Uygun olursanız cevabınızı bekliyorum...

3ren

🌱Yeni Üye🌱
Cok Güzel Anlatım Ablacım Cok Teşekkür Ederim.

grafiker.iso

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Okuturya paketleme, paketlendikten sonra yapışmış kısım, zarfı andırdığından zarf tipi paketleme de denir. Ayrıca bu paketleme biçimi Albert Acuturya tarfından bulunduğu için Acuturya (okuturya) olarak literatüre geçmiştir.

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
evet bizim bilgimiz yok senin var sadece

benim niyi bilip bilmediğimi ne kadar bildiğime karar veremez sizi eleştirilenleri hemen art niyetli yapıyosunuz olumsuz eleştirilmek hoşunuza gitmiyo galiba

Kimse sizin neyi bilmediğinizi sorgulamıyor, ayrıca üstteki mesajın bir eleştiri değil meydan okuma, ifadenizi daha dikkatli seçerseniz hem yanlış anlaşılmamış, hemde buradaki bilgi paylaşımının amacına ulaşmasına katkınız olur lütfen sizin ve bizim enerjimizi gereksiz konularla harcamayın.

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
nüket hanım mesleğimizi icra ederken bize gerekebilecek olan ambalaj konusuyla ilgili çok güzel açıklamalarda bulunup yılların birikimini tecrübelerine de dayanarak (zorunlu olmadığı halde) bizlerle paylaşmış... birbirimize laf atarak, meydan okuyarak vs. bu tür hareketler yerine bunları değerlendirmeli ve eksik kalan bir yer varsa tamamlamalıyız... ambalaj konusunda hiçbir şey bilmeyen arkadaşların bu bilgilerden yararlanacağından eminim... şahsen ben tüm bu notların çıkışlarını alarak dosyaladım... nüket hanım'a bu yararlı paylaşımı için teşekkür ediyorum...

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
nüket hanıma sonsuz teşekkürler..
paket işi yapmıyor olsamda ileride mutlaka karşıma çıkacaktır ve o zaman yararlı olacaktır ;)

artimge

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.artimge.com
Nükhet Hnm Slm
Ben Orhan
Pilenpak Ambalajda iken tanışmıştık sizinle. Asaş Serüvenini ve ve oradan ayrilip kendi işinizi kurmuştunuz. Benzer maceraya ben de 2 yıl önce girdim. Manisa'da bir bürom var. ağırıklı olara flexible ambalaj tasarımları üzerine çalışıyorum. İşlerim her gün iyiye gidiyor. Sabit müşterilerim oluştu. Masaüstü yayıncılık taleplerine de hayır diyemiyorum....
Siz neler yapıyorsunuz. Tek müşterin ANI galiba :) Sürekli o firmanın örnek işlerine rastlıyorum web te. İşin şakası. Sizin ofisiniz istanbul'daydı yanlış hatırlamıyorsam. İzmir veya Manisa civarlarına geldiğinizde sizlerle sohbet etmek isterdim.

Selamlar
orhan
artCREATIVE

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Nükhet Hnm Slm
Ben Orhan
Pilenpak Ambalajda iken tanışmıştık sizinle. Asaş Serüvenini ve ve oradan ayrilip kendi işinizi kurmuştunuz. Benzer maceraya ben de 2 yıl önce girdim. Manisa'da bir bürom var. ağırıklı olara flexible ambalaj tasarımları üzerine çalışıyorum. İşlerim her gün iyiye gidiyor. Sabit müşterilerim oluştu. Masaüstü yayıncılık taleplerine de hayır diyemiyorum....
Siz neler yapıyorsunuz. Tek müşterin ANI galiba :) Sürekli o firmanın örnek işlerine rastlıyorum web te. İşin şakası. Sizin ofisiniz istanbul'daydı yanlış hatırlamıyorsam. İzmir veya Manisa civarlarına geldiğinizde sizlerle sohbet etmek isterdim.

Selamlar
orhan
artCREATIVE

Orhan bey,
Merhaba,
Özel mesaj niteligi taşiyan yazınız ile karşılaştım...:rofl:
Sizi elbete hatirliyorum Orhan bey. Ben kendi işimi yeni kurdugum dönemdi...
Sanırım sizlere güzel bir örnek oldum. Bu benim için güzel bir duygu...
Bilgilerin bir ambalaj fabrikasının ötesine taşıyan ilk kişi olarak arkamdan meslektaşlarımın benim izledigim yoldan ilerlemesi beni mutlu ediyor. Müşteri portfoyumu, internet üzerinde başka sayfalarda bulunan galerimden daha detaylı inceleyebilirsiniz. Bunun ötesinde sözleşmeler geregi sergiliyemedigim çalışmalarımda var.
Ben baskı onayları için zamana zaman hala manisaya ve izmire gitmekteyim.
ilginiz için teşekürederim. Manisali oldugunumu da hatırlatayım :)
Bu forum sayfasi içinde yorum yaparsanız memnun kalırım...
Esnek ambalaj ile ilgili başka sayfalarımız var. Bilgilerinizi eklemenizi bekliyorum.
görüşmek üzere,
sevgiler...

Son düzenleme:

koder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sen baskasin valla bi tanesin bravo bravo bravooooo

G-ART

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok önemli bilgiler tşkrler.

Artios Amigos

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.esko.com
Merhabalar Nüket hanım,
Acaba bu işleri yaparken ambalajları tasarlamak ve üzerlerindeki grafik işleri için hangi programları kullanıyorsunuz? ***** Aş. diye ambalaj ve gıda makineleri ithal eden bir firmada EskoArtwork (ArtiosCad'in sabihi olan firma ve Artwork ile 2007de birleşti, daha doğrusu satın aldı) yazılımlarının satış ve pazarlama işiyle uğraşıyorum. Daha doğrusu uğraşacağım inşallah:)3 hafta oldu gireli vede şu an ArtiosCad başta olmak üzere, diğer softwareeleride öğrenmek için uğraşmaktayım. Ancak hiçbir yerde Artioscad ile ilgili tutorial bulamadım. Packaging and printing pre-production solutions - EskoArtwork sitesinin haricinde. Bu konuda bir bilginiz varmıdır? Kimlerden yardım alabilirim biliyormusunuz. Profesyonel kullanıcılara nasıl ulaşabilirim? (Bildiğim kadarıyla çok yaygın kullanılmıyor Türkiyede sadece 11 tane firma kullanıyormuş. Ancak dünyada esnek ve karton ambalaj tasarımında lider konumda)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Merhabalar Nüket hanım,
Acaba bu işleri yaparken ambalajları tasarlamak ve üzerlerindeki grafik işleri için hangi programları kullanıyorsunuz? ***** Aş. diye ambalaj ve gıda makineleri ithaş eden bir firmada EskoArtwork(ArtiosCad'in sabihi olan firma ve Artwork ile 2007de birleşti, daha doğrusu satın aldı) yazılımlarının satış ve pazarlama işiyle uğraşıyorum. Daha doğrusu uğraşacağım inşallah:)3 hafta oldu gireli vede şu an ArtiosCad başta olmak üzere, diğer softwareeleride öğrenmek için uğraşmaktayım. Ancak hiçbir yerde Artioscad ile ilgili tutorial bulamadım. Packaging and printing pre-production solutions - EskoArtwork sitesinin haricinde. Bu konuda bir bilginiz varmıdır? Kimlerden yardım alabilirim biliyormusunuz. Profesyonel kullanıcılara nasıl ulaşabilirim?(Bildiğim kadarıyla çok yaygın kullanılmıyor Türkiyede sadece 11 tane firma kullanıyormuş. Ancak dünyada esnek ve karton ambalaj tasarımında lider konumda)

Yazdiklarınızını birkaç kez okudum. Anlamakta güçlük çektim... Satişa sundugunuz program'ın demosunu sitemize hediye ederseniz programı inceleyip yorumlarımı yazabilirim.

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
Faydalı bilgiler gerçekten.Teşekkürler Nüket HOTALI

kronicq_vaqa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
anlatım için çok teşekkürler mutlaka işimize yarıycak :)

vegasl

🌱Yeni Üye🌱
Gerçekten çok merak ettiğim fakat dökümanını bulamadığım bulamadığım bir konuydu...
Bilgileriniz paylaştıgınız için çok teşekkürler... :)

Son düzenleme: