Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Esnek Ambalaj Çeşitleri ve Paketleme Biçimleri

senem sevtap

🌟Usta Tasarımcı🌟
konuyla ilgilenen grafikerlerin mutlaka okuması gereken bilgiler
tşkler...

cxxxn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Paylaşmak güzeldir. Teşekkürler.

joyo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.joyologo.com
cok degerli bilgiler paylastiginiz icin cok tesekkur eder, devamini bekleriz..

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline, emeğine sağlık, mükemmel ve ihtiyaç dolu bir paylaşım. Teşekkür :)

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu güzel ve yararlı bilgiler için teşekkür ediyorum.

asikan

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar Nüket hanım,
Acaba bu işleri yaparken ambalajları tasarlamak ve üzerlerindeki grafik işleri için hangi programları kullanıyorsunuz? ***** Aş. diye ambalaj ve gıda makineleri ithal eden bir firmada EskoArtwork (ArtiosCad'in sabihi olan firma ve Artwork ile 2007de birleşti, daha doğrusu satın aldı) yazılımlarının satış ve pazarlama işiyle uğraşıyorum. Daha doğrusu uğraşacağım inşallah:)3 hafta oldu gireli vede şu an ArtiosCad başta olmak üzere, diğer softwareeleride öğrenmek için uğraşmaktayım. Ancak hiçbir yerde Artioscad ile ilgili tutorial bulamadım. Packaging and printing pre-production solutions - EskoArtwork sitesinin haricinde. Bu konuda bir bilginiz varmıdır? Kimlerden yardım alabilirim biliyormusunuz. Profesyonel kullanıcılara nasıl ulaşabilirim? (Bildiğim kadarıyla çok yaygın kullanılmıyor Türkiyede sadece 11 tane firma kullanıyormuş. Ancak dünyada esnek ve karton ambalaj tasarımında lider konumda)

Eğer Artioscad öğrenme niyetin varsa bana yazabilirsin packedge deskpack flexrip tarzı bazkı öncesi programlarını çokda iyi bildiğimi söyleyemem ama Artioscad i çok iyi bilirim yardımcı olmaya çalışırım esko-grafiğin neredeyse tüm programlarını biliyorum Artioscad barco grafik te iken olmuksaya sunum yapmıştım bu program hakkında gerçi o zamanlar bişey bilmiyordum ama zaten o zmanlar bilende yoktu.

baymartı

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben imakatçıyım bana yardımcı olabılırmısınız ben sabun uretıyorum ecopack ambalajlı klasık resım bir bayan benim düşüncem bir aile resmi kullanmak sizce nasıl olur acaba?

bulder78

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba çalışmalarınız gerçekten bi harika tşk. ederim. Başarılar diliyorum..!

Flexo yada naylon ambalaj her ne ise bana bununla ilgili döküman veya yönlendirebileceğiniz bi kaynak varmı cevabınızı bekliyorum. Şimdiden tşk. ederim. İyi çalışmalar..! :sadsmile:

dmskose

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle verdiğin bilgiden dolayı teşekkür ederim. Fotosel beneği hakkında söylediğiniz şey doğru ama, çalışmada fotoselin hizasında kırmızı veya lacivert gibi renkler yoksa, fotosel beneği kırmızı veya lacivert de olabilir her hangi bir sorun olmuyor... Saygılar.

trhakan

🌱Yeni Üye🌱
Artios Cad Hakkında Bilgilerini Paylaşırsan sevinirim

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben bu konunun güncel kalmasını düşünüyorum..Bu nedenle tekrardan hortlatıyorum :)

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eğer Artioscad öğrenme niyetin varsa bana yazabilirsin packedge deskpack flexrip tarzı bazkı öncesi programlarını çokda iyi bildiğimi söyleyemem ama Artioscad i çok iyi bilirim yardımcı olmaya çalışırım esko-grafiğin neredeyse tüm programlarını biliyorum Artioscad barco grafik te iken olmuksaya sunum yapmıştım bu program hakkında gerçi o zamanlar bişey bilmiyordum ama zaten o zmanlar bilende yoktu.

Sana nasıl ulaşabiliriz?Bana yazabilirsin demişsin ancak sana özel mesaj dahil hiçbir şekilde ulaşma şansımız yok.Artioscad hakkında bilmek istediğim birtakım şeyler var.Seninle irtibat kurma şansımız varmıdır?

Mustafayavuz42

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Nüket Kardeş verdiğin bu değerli bilgiler için teşekkürler

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
yararlı bilgiler için teşekkürler, hedefim Türkiye çapında tüm raflarda yer alacak böyle ambalaj tasarımları yapmak.