Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eti Çikolata Keyfi Deneme Ürün Fotografı

Benzer konular

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
fıstıkların arasında çok hoş durmuş gerçekten :) fıstıkların bazılarıda kabuklarından çıkmış halde olabilirdi :)

Ama süt arka tarafta çık sırıtmış gibi daha iyi kaynaştırabilirsen daha iyi olur diye düşünüyorum :)

İyi çalışmalar...

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
fıstıkları açarakta denedim ama .. o kadar yamuk yumuk gözüküyorlar ki birde o fıstıgın dışındaki ince kabuk tam soyulmuyor fln yarısıda kırıldı acarken sonra bütün açtıklarımı yedim :))
yorumun için teşekkürler

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
dsc0179.jpg

buda küçük bardakla denediğim böyle çok küçük kaldı diye düşündüm..

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
guzel olmus .... ders amaclımı bızde urun cekımı yaptık ... reklam fotografcılıgı dersınde bende ulker halleyı cektım sonrada katolog yaptım basarılar...

byzalim29

🌱Yeni Üye🌱
güzel arkadaşım yalnızca sürahi seçimi yalnış ve arka fon boş diyenler içinde söyleceğim;arka fon boş değil grafik çalışmalarında bu tür boşluk alanlara ihtiyaç vardır.

ve birde arkadan itici ışık kullanmalısın.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
şu haliyle estetik durmuyo bence. Yani alasım gelmedi :)

mehmetülker

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir çalışma tebrikler.Acaba zemin siyah olsa nasıl olur du?

Sadgraf

🌟Usta Tasarımcı🌟
fıstıkların altından zemine dalga gibi beyaz efekt versen,sütün içinde kalmış gibi görünebilirler paketin olduğu kısma kadar,sanki süt ve fıstıklar paketi sürüklemiş gibi,geride yine aynı zemin kalabilir.sadece süt ve fıstıklar için bir alternatif yani,emeğine sağlık :)

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
arka fon boş değil bence gayet olması gerektiği gibi, çünkü bu fotonun profosyonel olarak kullanımı gerekecek bir foto olduğunu düşünürsek ya dekupe edilecek ki arka fon un boş olması işi kolaylaştıracaktır, ya da grafik çalışmasında boşluk mutlaka değerlendirilecektir.

fıstıkların soyulmuş olarak da aralarda durması hoş olur diyorum bende her ne kadar arkadaşımızı hoş durmuyor reklamlardaki gibi dese de hoş duracak soyulmuş fıstıklar bulunabilir:) tabi bu bir ödev ise uğraşmaya deymez diyebilirsiniz ama aslında uğraşılmalı. ama tam olarak bir reklam çekimi olduğunda soyulmuş fıstıkların kabukları tam soyulmuyor vs diye bahaneler bulamayız:)
arkadaki süt bardakda hoş durmamış sürahi fena değil ama onunda modeli değişebilir ve en önemlisi tabiiki ne fıstıkların ne de surahinin değil ürün ün ön plana çıkması. fıstık ve sütü mümkün olduğu kadar ürünün önüne geçmeyecek kompozisyonlarda kullanmak gerek diye düşünüyorum.
sanırım fazla yorum yaptım:)
başarılar.

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmanız güzel olmuş. ellerinize sağlık.
fıstıkları süt ve paketi çevreleyecek şekilde zemine yaysaydınız. paketide sürahinin kulpuna yaslayarak dik koysadınız. eti yazısı yukarıda. zeminide koyudan açığa fıstık yeşili yapsaydınız da olabilirdi. sadece bir fikir. çalışmanız böylede güzel olmuş. başarılar.....:rofl::tongueout::tongueout:

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Bayadır kendi konularıma bakmadığım için yapılan yorumları görmemişim. Yorum yapan herkese teşekkürler..

güzel arkadaşım yalnızca sürahi seçimi yalnış ve arka fon boş diyenler içinde söyleceğim;arka fon boş değil grafik çalışmalarında bu tür boşluk alanlara ihtiyaç vardır.

ve birde arkadan itici ışık kullanmalısın.

itici ışık nedir?

şu haliyle estetik durmuyo bence. Yani alasım gelmedi :)

Alasınız gelmesi için, esnetik durması için neler yapılması gerektiğini yazın öyleyse..

güzel bir çalışma tebrikler.Acaba zemin siyah olsa nasıl olur du?

Zemin siyahken ürünü boguyor.. ilk çalışmalarım bu yöndeydi.. Kurumsal kimliğide düşüne,rek yeşile döndüm daha sonra :).. Teşşkürler

fıstıkların altından zemine dalga gibi beyaz efekt versen,sütün içinde kalmış gibi görünebilirler paketin olduğu kısma kadar,sanki süt ve fıstıklar paketi sürüklemiş gibi,geride yine aynı zemin kalabilir.sadece süt ve fıstıklar için bir alternatif yani,emeğine sağlık :)

Bu bir fotograf ve üstünde hiç bir efect yok .. Bu haliyle sadece fotograf.. Ama bir reklam afişine çevirmek istersem verdiğiniz tavsiyelere uyucam :)..

arka fon boş değil bence gayet olması gerektiği gibi, çünkü bu fotonun profosyonel olarak kullanımı gerekecek bir foto olduğunu düşünürsek ya dekupe edilecek ki arka fon un boş olması işi kolaylaştıracaktır, ya da grafik çalışmasında boşluk mutlaka değerlendirilecektir.

fıstıkların soyulmuş olarak da aralarda durması hoş olur diyorum bende her ne kadar arkadaşımızı hoş durmuyor reklamlardaki gibi dese de hoş duracak soyulmuş fıstıklar bulunabilir:) tabi bu bir ödev ise uğraşmaya deymez diyebilirsiniz ama aslında uğraşılmalı. ama tam olarak bir reklam çekimi olduğunda soyulmuş fıstıkların kabukları tam soyulmuyor vs diye bahaneler bulamayız:)
arkadaki süt bardakda hoş durmamış sürahi fena değil ama onunda modeli değişebilir ve en önemlisi tabiiki ne fıstıkların ne de surahinin değil ürün ün ön plana çıkması. fıstık ve sütü mümkün olduğu kadar ürünün önüne geçmeyecek kompozisyonlarda kullanmak gerek diye düşünüyorum.
sanırım fazla yorum yaptım:)
başarılar.

Anlatamadığım şu reklamlarda kullanılan fıstıkların çoğu gerçek değil.. hiç bir fıstık soyuldugu zaman o reklamlardaki kadar yeşil ve kusursuz durmuyor.. Fotografta hiç bir şekilde oynama hakkımızın olmadığınıda hesaba katarsanız açıkmış fıstıkların sararmış ve buruşmuş görüntüleri üstlerine yapışmış khverengi iç kabuguyla birlikte hoş bir görüntü oluşturmuyor :) .. Yorum için yinede teşekkrülr..

çalışmanız güzel olmuş. ellerinize sağlık.
fıstıkları süt ve paketi çevreleyecek şekilde zemine yaysaydınız. paketide sürahinin kulpuna yaslayarak dik koysadınız. eti yazısı yukarıda. zeminide koyudan açığa fıstık yeşili yapsaydınız da olabilirdi. sadece bir fikir. çalışmanız böylede güzel olmuş. başarılar.....:rofl::tongueout::tongueout:

Yukarda yaptıgım bir cewp sizin yorumunuz içinde geçerli sadece fotograf .. üstünde oynanılması yasak bir çalışmaydı..

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
bence güzel olmuş kompozisyon güzel şu fıstıklar soyulsaydı yok soyulmasaydı bence güzel duruyor bu haliyle başarılar arkadaşım:wink:

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorum yapmadan önce yapılmış diğer yorumları okumuyor heralde hiçkimse. fıstıkların soyulması ile ilgili yorum gelmiş, üzerine açıklama yapılmış, hala soyulsa daha iyi iye yorum geliyor.

fotoğraf üstünde oynama yapmanızın yasak olduğunu düşünürsek arka fona diyecek birşey yok, aslında pek hoşuma gitmedi ama sonradan dekupe ile çözülebilir. sürahi biraz büyük gelmiş, bardak çok ufak ve kötü bir bardak olmuş. ikisinin arasında bir boyda bardak ile görmek isterdim. emeğine sağlık, bugün bütün çalışmalarına yorum yapıcam senin :)