Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Benim sorunum şişe üzerine etiketi giydirmeye çalışıyorum ancak arkaya doğru olan bombeli kısmı yapamıyorum şişenin üzerine koyunca dümdüz duruyor tasarım. tam olarak nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz acaba teşekkürler
hocam teşekkür ederim ancak bu tam istediğim gibi değil. yani benim bahsettiğim resim değil de kendim çizdiğim vektörel bir çalışma bunu etiket boyutlarında hazırladım ama şişenin üzerine yanlara doğru yapışacak şekilde ekleyemiyorum (üzerine eklemek istediğim şişe ise fotoğraf halinde internetten indirilmiş böyle 3 boyutlu değil malesef )
Arkadaşlar merhaba. Benim sorunum şişe üzerine etiketi giydirmeye çalışıyorum ancak arkaya doğru olan bombeli kısmı yapamıyorum şişenin üzerine koyunca dümdüz duruyor tasarım. tam olarak nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz acaba teşekkürler