Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya daha bunnlardan başka çok kişinin resminin olması gerekiyo hani mimat sinan hani fatihçağ açıpkapayan of ki ne offf çok saçma dünyaya meydan okuyan atatürk nerde çok saçma kim yaptıysa
Kesinlikle Türkiye karşıtı insanlar tarafından tasarlanmış bir tablo bu! Özellikle Atatürk ve Fatih Sultan Mehmet'in olmaması mümkün olamaz böyle bir resimde. Bende bu resmi kınıyorum! Ancak diğer taraftanda koyulmaması isabet olmuş diyorum. Çünkü hitler veya onun gibilerin olduğu bir tabloda yer almaları beni rahatsız ederdi...
Birader biraz fazla abartmışsın. çok önemsiz bir yerde görülmek istenebilir. özellikle de emperyalist bir ülkenin eğitim sistemindeki tarih dersinden bahsediyorsan. çok önemli, nasıl olmaz hayret falan da diyenlerden değilim ama bu şekilde küçümseme de pek haklı bir davranış değil bence.
abi mustafa kemali koyana kadar hakan şükürü falan da koysunlar bari daha çok tanınır türkiye sınırları dışında, yani çok anlamsız konuşuyorsunuz dünyadan bi habersiniz ve bu cahilliğinize kılıf olarak yok emperyalist yok bilmemne.