Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eurovision 2008 Afiş Çalışması

mustafasiriner

🌱Yeni Üye🌱
[
eurovision2008ah2.jpg

Benzer konular

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşım ben begenmedim neden istanbul resimleri... yaada neden bukadar karanlık bi afiş yani unutsuzmusun yarışma sonuclarından kaybedecegimiz şimdiden belli sanki öle bi hava var daha canlı bişiler denesen yada orkayı kople degiştir türk bayranı bukadar ufak yapma hatta grubun daaha net ve canlı bi remini buluk koy bence daha iilerini yaparsın diye duşunuyorum kolay gelsin

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
gece yolcularından zorla poz alınmış gibi sanki. daha canlı gitar-enstrüman çalarken şarkı söylerken alınmış bi fotoğraf daha çekici olur düşüncesindeyim.zaten kıyafetleri koyu renk zemin de koyu renk farklı renk kullanılmalı bence.
kolaylıklar dilerim.
iyi çalışmalar

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede renklerin cok koyu ve köprü espirisi vermek istemissin ama net olarak belli olmamıs ve türk bayrağı küçük kalmıs ve o istanbul resimlerini biraz daha dagınık koy alttaki resimlerinde bir kısmı görünsün derim

KARSLI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence fondaki renkler daha açık olabilirdi.Afişte daha göz alıcı olabilirdi.Tasarımın hoş olmuş dediğim gibi renklerde sorun var gibi.Eline sağlık daha iyisini yapabileceğine inanıyorum.

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
şöle daha cıvıl cıvıl bişey yapmalısın çok mat kalmış afiş :S kolay gelsin ...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
gece yolcularından zorla poz alınmış gibi sanki. daha canlı gitar-enstrüman çalarken şarkı söylerken alınmış bi fotoğraf daha çekici olur düşüncesindeyim.zaten kıyafetleri koyu renk zemin de koyu renk farklı renk kullanılmalı bence.
kolaylıklar dilerim.
iyi çalışmalar
mor ve ötesi arkadaşım o gece yolcuları deil ayrıca çalışmaya gelince çok amotörce ben beğenmedim çalışmaya devam etmelisin hevesini kırmak istemem

curunay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende beğenmedim... coreli kullanan acemilerin çalışmalarına benzemiş. çok karanlık ve iç karartıcı rekler seçilmiş. Adamlar rock söylüyo diye koyu renkler kullanılmış gibi ya da biz zaten kazanamayacağız şimdiden matem havasına girelim gibi... daha pozitif enerji verecek bi çalışma olailirdi...

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
İstanbul'dan görüntü kullanmanın amacını anlıyamadım ben.
Daha güzel bir çalışma olabilir. Sevimli gelmedi bana.

saygılarımla

sedhat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
maşallah resimdekiler galiba bu resimi çektirirken kavga etmişler yüzleri gülmüyo bence daha güzel bir resimleri seçileibilirdi.

pskhe

🌱Yeni Üye🌱
grupdan çok arka plan öne çıkmış .grubu öne çıkartıcak bi çalışma denesen daha iyi olur.eline sağlık.

Tayf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ön kısım olması gereken tema çok sade olmuş ama arka plan da çok öne çıkmış, yanlış hatırlamıyorsam osmanlı ordusunun savaşa giderken kullandığı gulyabani ve diğer 12 yaratık figürüyle gidecekler kendilerine yapılan makyaj da cabası bunlar biliniyorken bu kadar sade olması olmaz... diğer arkadaşların dediği de doğru istanbul resimleri olmaz türk bayrağı biraz daha büyük olabilir... consept olarak uymuyor bana göre... :S

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
bana bi cevap lütfennn

arkadaşlar eurovision 2008 yarışmasına afiş hazırlamak için yarışmama mı düzenlendi bana biri cevap yazarsa cok sevineceğimmmm....

akçay

🌱Yeni Üye🌱
hiç olmamış eurovision sadece istanbul için mi yoksa türkiye için mi sen sadece istanbulu kullanmışsın.grubun resimleri de çok amatörce yerleştirilmiş dah çok çalışman lazım