Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eurovision 2012 Wallpaper

eurowision

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben aslında ilk başta ortaya bi logo koyup öylesine yayınlayacaktım 2012 için bi şey olsun diye sonradan yaptıkça yapasım geldi ve son hali bu oldu. ayrıca arkadaşın gösterdiği resim'i yapıştırmadım alt tarafındaki dünya resmini kırptım.ben bu yaptığım olayda iddialı değilim öylesine yaptığım bir şey. eğer bana laf atan arkadaş birazcık kendine güveni varsa buyursun... konu belirlesin bakalım hangimiz daha iyi yapıyoruz. burada sadece kuru kalabalık yapıyorlar zaten. belki arkadaşın yaptığı tasarım iyi olmuştur ama beni burda aşağılamasının sebebi çok renk kirliliği var diye yorum atmam oldu. vallahi benim o yorumda kötü niyetim yoktu ama arkadaş zaten kişiliğini ortaya koymuş durumda. ve son olarak istiyosa referansları da gösteririz. arkadaştan kat kat daha iyiyim

Yani ben senin yaptığına gerçekten pişkinlik derim. Olaylar bitmiş gitmiş üzerinden bayağı bir zaman geçmiş oturup yine bana atmışsın. Arkadaşım ben bu siteye senle polemik yaşamaya üye olmadım, seninle yarış yapmayada üye olmadım, benim senden daha iyi olduğumu veya aksini ispatlamayada üye olmadım. Sen kendi kendine gelin güveği oluyorsun yada kendin çalıp kendin oynuyorsun... Tamam anladık kötü niyetin yokmuş sağol, benimde sana karşı bir art niyetim yok.Senide aşağıladığım felan yok, hangi yorumumda seni aşağılama çabası içine girmişim? Sadece tıpkı senin bana yaptığın eleştiri gibi bende sana eleştiri yaptım. Niye sakız gibi uzatıyorsun halâ??? Ne referansından bahsediyorsun? Hakkımda ne biliyorsunda böyle laflar ediyorsun onuda anlamış değilim...

Y

yasindemirkale

Guest
Yani ben senin yaptığına gerçekten pişkinlik derim. Olaylar bitmiş gitmiş üzerinden bayağı bir zaman geçmiş oturup yine bana atmışsın. Arkadaşım ben bu siteye senle polemik yaşamaya üye olmadım, seninle yarış yapmayada üye olmadım, benim senden daha iyi olduğumu veya aksini ispatlamayada üye olmadım. Sen kendi kendine gelin güveği oluyorsun yada kendin çalıp kendin oynuyorsun... Tamam anladık kötü niyetin yokmuş sağol, benimde sana karşı bir art niyetim yok.Senide aşağıladığım felan yok, hangi yorumumda seni aşağılama çabası içine girmişim? Sadece tıpkı senin bana yaptığın eleştiri gibi bende sana eleştiri yaptım. Niye sakız gibi uzatıyorsun halâ??? Ne referansından bahsediyorsun? Hakkımda ne biliyorsunda böyle laflar ediyorsun onuda anlamış değilim...

:D :D tamam

tunaozm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ahhahahah konuşmanıza koptum ve barışmanıza sevindim :D

Angelsmone

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel çalışma. Ben bu yarışmanın 0 adetli olduğunu düşünenlerdenim ):

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
haha :D
ilk defa okudum ben bu konuyu ve resmen bittim :D Ne güzel muhabbetler bunlar. Allah muhabbetinizi arttırsın.

tunaozm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hahah :D çok güldüm ya :D siz birbirinize yine böyle girin arada çok iyi oluyor :D