Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Evacan Unlu mamüllür logo tasarımları

ssfbengu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Alttakilerin hepsi güzel hangisini seçerim derseniz ortadaki derim. Ellerinize sağlık.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
herkes gibi bende alttan en baştaki iyi diyorum ama buğday başaklarında renk geçişleri var ve başakların küçük olması logo küçüldüğünde sorun çıkarır belirgin olmalı emeğine sağlık.

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu kadar şık ve güzel tasarımlar olunca müşteri tabi dahada fazlasını isteyecektir ben genelde en fazla 3 seçenek sunuyorum çok tasarım sanırım müşterilerin kafalarını karıştırıyor karar vermekte zorlanıyorlar ama bu kadar tasarım içinden birini seçemediyse müşterin oldukça zor bir müşteri kolay gelsin sana

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu kadar şık ve güzel tasarımlar olunca müşteri tabi dahada fazlasını isteyecektir ben genelde en fazla 3 seçenek sunuyorum çok tasarım sanırım müşterilerin kafalarını karıştırıyor karar vermekte zorlanıyorlar ama bu kadar tasarım içinden birini seçemediyse müşterin oldukça zor bir müşteri kolay gelsin sana

hem de nasil mutti. ya ben de normalde 4 çeşit kök logo üzerine x4 varyasyonlama yapiordum sonra renk skalası atiordum yetiyordu. ya biraz müsteriden kaynakli deil de cok ortakli şirketlerde herkesin işi kurcalamasindan kaynaklanior. neyse bakalim nolcak halimiz :p

tam1manyak

🌱Yeni Üye🌱
abi süper olmuş eline saglık karabükü senlendirmişsin :)