Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Evim Mobilya

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Son yaptığın çalışmalrdada 1 numara diyorum kalbin baca dumanı gibi çıkması hoş görünüyor

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel yorum adına teşekkür ederim.

Yorumun için çok teşekkür ederim abim. 2. çalışmayı yorumun üzerine düzenledim. Umarım becermişimdir. Saygılar

Çalışmanın son hali,

evimsb8.jpg

eline sağlık kardeşim çok güzel anlamıssın..
şimdi devam ettikce güzelleşiyor iştahım kabardı kardeşim icin =)
şu 1nci kısımda E kısmını çatının üstüne kaydırabilirmisin ? nasıl desem çatının uc kısmı Enin ortasını teşkil etsin
kalp direk E üzerinde cok cıplak kaldı :) E' yi catı'ya uzanırken görelim kalp yerinde güzel =) ben yapardım simdi alıp ama kardeşimin %100 el emeği olmasını istiyorum:) takipteyim kolay gelsin kardeşim.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
şu 1nci kısımda E kısmını çatının üstüne kaydırabilirmisin ? nasıl desem çatının uc kısmı Enin ortasını teşkil etsin
kalp direk E üzerinde cok cıplak kaldı :) E' yi catı'ya uzanırken görelim kalp yerinde güzel =) ben yapardım simdi alıp ama kardeşimin %100 el emeği olmasını istiyorum:) takipteyim kolay gelsin kardeşim.

Logoların Efendisi - Grafikerler Kardeşliği :) Birlikte başarmak diye buna denir. Logo gerçekten ileri bir düzeye ulaşıyor.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
eline sağlık arkadaşım...hangisine ne yazacağımı şaşırdım doğrusu...her sayfada farklı bi çalışma olmuş...sanırım daha devam ediyosun...son haliyle de gördükten sonra yorum yapmak kaldı bana da...dayanışma güzel...ortaya güzel bişiler çıkacağı belli şimdiden eline sağlık...ilk açtığın sayfa da 1.çalışma bana çok sıcak gelmişti... fazla deforme etmeden geliştir derim...kolay gelsin arkadaşım...:)

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Logoların Efendisi - Grafikerler Kardeşliği :) Birlikte başarmak diye buna denir. Logo gerçekten ileri bir düzeye ulaşıyor.

Her çalışmamda yorumları göz önünde bulundurup gerekli değişiklikleri uygulamışımdır. Bu benim çok önemli. Sizler sayesinde çok şeyler başardım. İyi ki varsın GRAFİKERLER.NET :)

eline sağlık arkadaşım...hangisine ne yazacağımı şaşırdım doğrusu...her sayfada farklı bi çalışma olmuş...sanırım daha devam ediyosun...son haliyle de gördükten sonra yorum yapmak kaldı bana da...dayanışma güzel...ortaya güzel bişiler çıkacağı belli şimdiden eline sağlık...ilk açtığın sayfa da 1.çalışma bana çok sıcak gelmişti... fazla deforme etmeden geliştir derim...kolay gelsin arkadaşım...:)

Sorma arkadaşım her yoruma 1 logo :) Ben kendimi bu şekilde geliştirdim herkesinde yapılan yorumların boş olmadığını, kendilerini bu şekilde geliştirebileceklerini söylemek isterim. Bakalım daha ne kadar değişecek :)

Abim sen istersinde yapmam mı :) Umarım bu dediğine benzemiştir? Saygılar.

evim1ik3.jpg

Son düzenleme:

kronicq_vaqa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmalar çoook güzel olmuş ellerinize sağlık özellikle son hali bi muhteşem
oldu hem akılda kalıjı hemde sıcak bi logo :) tekrar ellerine sağlık arkadaşım

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok hoş bir logo elinize sağlık.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Son yaptığım logoyu detaylı inceledim de perspektifsel bir hata olmuş :( Tekrar düzeltip ekliyorum. Güzel yorumlar adına arkadaşlara çok teşekkür ederim.

evim1ez6.jpg

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence 1. çalışma ve türevleri gayet güzel olmuş. Çatı klasikde olsa hoş durmuş. Emeğinize sağlık

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
önemli olan sonuç kardeşim verdigin emeğin mutlu sona ulaşması
yoksa şimdi bende dert mi yapayım bir konuya beşkez yorumlamışım diye :)=)

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
kardeşim eline koluna sağlık son hali çok güzel gözüküyor. sadece çatı ile E harifinin bağlantısında sorun olduğunu düşünüyorum. hayalin hem böyle güzel olsun :)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğinize sağlık 1. logonun netliği daha olumlu renkler ve çizgiler kesin çok hoşuma gitti