Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Evim Mobilya

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
İki logo arasında kaldım arkadaşlar. Sizce hangisi?

evimyy5.jpg

Not : Hayali bir firmadır.

Son düzenleme:

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle şunu söyleyeyim güzel bir hayal :)
Şaka bir yana çalışmalar çizgisel bakımdan göze çok net görünüyor.Özellikle ilk çalışmanın sadeliği tatmin edici.Küçük bir tavsiye vermek isterim."Evim Mobilya... " yazılarını çatının tam altına gelecek şekilde hizalayarak altalta yazsan belki sağ taraftaki o küçük taşmanın çaresine bakmış olursun :) "Çatı" çok sık kullanılmasına rağmen burada güzel görünüyor.
2. çalışma okunabilirlik açısından biraz sıkıntı çıkarabilir.
Kolay gelsin.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Hayal bile olsa sloganlarımız pek tanıdık gelmezse kulağa çok daha iyi olur bence :) 1. logoyu çok beğendim ben.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Öncelikle şunu söyleyeyim güzel bir hayal :)
Şaka bir yana çalışmalar çizgisel bakımdan göze çok net görünüyor.Özellikle ilk çalışmanın sadeliği tatmin edici.Küçük bir tavsiye vermek isterim."Evim Mobilya... " yazılarını çatının tam altına gelecek şekilde hizalayarak altalta yazsan belki sağ taraftaki o küçük taşmanın çaresine bakmış olursun :) "Çatı" çok sık kullanılmasına rağmen burada güzel görünüyor.
2. çalışma okunabilirlik açısından biraz sıkıntı çıkarabilir.
Kolay gelsin.

Öncelikle yorum için teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi bir ortalama yapmıştım fakat içime sinmemişti ama hoca sözü dinlemek gerekli tabiki :) Birde öyle yapıp hemen editliyorum hocam. Saygılar.

Hayal bile olsa sloganlarımız pek tanıdık gelmezse kulağa çok daha iyi olur bence :) 1. logoyu çok beğendim ben.

Size şöyle söyliyim hiç bir yerde duyadım bu slogonu. Bir yerde duymuşsanız değiştirebilirim sıkıntı değil de ben kendim türettim. Hiçbir yere de bakmış değilim. Ama slogan bu elbet çıkmıştır bir yerde. Öneri için teşekkürler.

Son düzenleme:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Slogan olmaktan ziyade bir program adıydı aslında, tabii bu tv programının da sloganıydı. Bence değiştirmeyi gerektiren bir durum yok. Deneme amaçlı yapılmış hoş bir çalışma nihayetinde. İleride kullanacak olursanız bir şekilde "slogansız" değerlendirirsiniz. Bence değerlendirin de yazık olmasın. :)

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Slogan olmaktan ziyade bir program adıydı aslında, tabii bu tv programının da sloganıydı. Bence değiştirmeyi gerektiren bir durum yok. Deneme amaçlı yapılmış hoş bir çalışma nihayetinde. İleride kullanacak olursanız bir şekilde "slogansız" değerlendirirsiniz. Bence değerlendirin de yazık olmasın. :)

İşte Tv izlemememin sıkıntıları bunlar :D Sloganı ''Evlere şenlik'' şeklinde değiştirdim. :) Tekrar teşekkür ederim.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence 1 logo daha güzel ama 2. logoyu geliştirmek istersen yazıyı kullandığın şekiillerin altına al çünkü okunmakta güçlük çekiyor

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yorum üzerine değiştirdiğim çalışmam,

evim1wh4.jpg

bence ilk yaptığın çalışma daha güzeldi yani 1. olan. gerçekten çok sade ve şık olmuş the_one da dediği gibi çatı çok kullanılmasına rahmen burda çok zarif ve şık durmuş başarılar...

grf.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb öncelikle bence çatılı olarak tasarladığın daha ii olmuş ama onu biraz daha estetik bir formda çizersen 1. logodaki kalple uyumlaştırmış olursun

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Güzel yorumlar adına çok teşekkür ederim. 1. çalışma üzerinde biraz daha çalışıp, çatıya biraz daha estetik yükeliyip, çalışmayı sonlandıracağım. Saygılar.

birsel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. güzel olmuş tebrikler.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık kardeşim 2nci çalışmlarında güzel bide ekstra bir öneri istersen :)
Kalp espirisi güzel Evim kısmınnı daha sola kaydırıp bu kalbi birleştirmeyi dene ilginc geldi bir anda.. farklı bir çalışma olarak görmek isterim kardeşim kolay gelsin =)

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
1. güzel olmuş tebrikler.

Güzel yorum adına teşekkür ederim.

eline sağlık kardeşim 2nci çalışmlarında güzel bide ekstra bir öneri istersen :)
Kalp espirisi güzel Evim kısmınnı daha sola kaydırıp bu kalbi birleştirmeyi dene ilginc geldi bir anda.. farklı bir çalışma olarak görmek isterim kardeşim kolay gelsin =)

Yorumun için çok teşekkür ederim abim. 2. çalışmayı yorumun üzerine düzenledim. Umarım becermişimdir. Saygılar

Çalışmanın son hali,

evimsb8.jpg