Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Evlilik Sayfasi

sun-d

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaslar evlilik sayfasi icin fikirlerinizi almak istiyorum.

Üst Header bölümü, Arkaplan Background vs. icin renk konusunda önerileriniz neler olabilir?

sundt.png

Benzer konular

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence hoş bir site...evlilik söz konusu olunca pembe mavi gibi renkleri de kullanırlar genelde ama bu daha hoş göründü...emeğinize sağlık.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence hiç bozma header mükemmel olmuş...

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya ben anlamadım dostum sen sitenin screenshot(ekran görüntüsü) ını mı tasarladın yoksa sen mi yaptın bu siteyi kodlamasını felan.Şu anda çok güzel görünüyo maşallah

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence arka plan rengi değiştirilmeli üstteki gelin ve damat biraz daha ön plana çıksın böylece

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok sade gözüküyor,genelde evlılık sıtelerı daha canlı.

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Güzel olmuş. Sade. :) Bunun üstüne bir şeyler yaparsanız sırıtabilir. Ama banner kısmındaki yazı sönük kalmış. Biraz daha kalın olsa daha iyi olur belki.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Amacına uygun sade ve şık görünüyor. Web tasarım ile ilgili fazla bir bilgim olmadığı için detaylı bir yorum yapamicam. Detaylı yorumları ustalara bırakıyorum :) İyi çalışmalar, emeğine sağlık.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
en üstte ki yazı okunurluk açısından sıkıntılı hem arka plan renginden dolayı hem de seçilen fonttan dolayı yine de eline sağlık

sun-d

🌱Yeni Üye🌱
sevgili arkadaslar, yorumlariniz icin cok tesekür ederim.

headerdeki font rengini ve arka plan renginde degisiklik gerekirmi diye düsünüyom? Su an hem header hemde safanin arka plani cok yakin renkler.

answersaray arkadasin dedigi gibi genelde mavi veya pembe renkler kullanilir ama sayfa cok citlak degilde daha zarif (dezent) olmasini istiyorum, yani renklerde: beyaz, mavi ve gri renkleri uyumlu oldugunu düsünüyorum.

yorumlariniz icin cok sevinirim.

sayfay insallah ramazan ayindan sonra online olacak. Linki verir daha iyi degerlendir yapabilirsiniz ozaman.