Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

export almak

rorocan

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar. Çektiğim kısa filmimi en fazla 100 mb olacak şekilde export etmem gerekiyor . Fakat wmv formatı desteklenmiyor , yani export edeceğim seçenekler avi , mpg, mpeg ve mp4 . Ne yaptıysam 100mb dan büyük çıktı hep , ne yapılabilir lütfen yardım ..

Benzer konular

ykdmuro

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.facebook.com
aynı sorun bendede var bunu çevirmenin bi yolu olmalı. converter mı kullanıcaz :S

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhabalar. Çektiğim kısa filmimi en fazla 100 mb olacak şekilde export etmem gerekiyor . Fakat wmv formatı desteklenmiyor , yani export edeceğim seçenekler avi , mpg, mpeg ve mp4 . Ne yaptıysam 100mb dan büyük çıktı hep , ne yapılabilir lütfen yardım ..

wmv. formatında export alırken bitrate değerini ve image kalitesini biraz düşürerek denedin mi

rorocan

🌱Yeni Üye🌱
converter da görüntüyü çok fazla bozuyor onu da denedim bir iki program ama son çare sanırım o olucak

rorocan

🌱Yeni Üye🌱
wmv formatında da alamıyorum yani göndereceğim site desteklemiyor yoksa wmv ile 100 mb altında export aldım .Ancak dediğim gibi mpeg mpg ya da avi formatlarıyla almam gerekiyor

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
wmv formatında da alamıyorum yani göndereceğim site desteklemiyor yoksa wmv ile 100 mb altında export aldım .Ancak dediğim gibi mpeg mpg ya da avi formatlarıyla almam gerekiyor

dosyanın master boyutu nedir bana yazarmısın

ykdmuro

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.facebook.com
kardeş ben buldum "ashampoo movie shrink" ile çeviriyorum 150mb dosyayı 30mb olarak cevırınce cokta bir kalite bozulmuyor. Denemeni tavsiye ederim.

rorocan

🌱Yeni Üye🌱
:

teşekkür ederim bir converter programı ile sorunu çözdüm ,poyrazhan abi seni de meşgul ettik :)