Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki kişinin ortak kurduğu ve Y harfinin ortak kullanıldığı EYK sigorta için üzerinde çalıştığım 3 ayrı logo Yorumlarınızı bekliyorum,gelen yorumlara göre çalışmalarım üzerinde oynamalar yapıcam.Şimdiden hepinize çok teşekkürler
Eyk (ayağına basılan kadın sesi ) yerine YEK (Tek) manasında kursalarmış şirketi keşke.. Can simidi fikir olarka güzel ama, font konusuna daha araştırmacı olmalısın. Türkçe karakterlere dikkat etmelisin.. Sigorta şirketlerinin veya finasla uğraşan firma logolarını çok güzelce araştırmalısın ki alakasız bir çalışma çıkmasın..El kesinle olmaz..Neden? logoda resim kullanamazsın. Kullandığın zaman logo olmaz. Kolay gelsin..
tüm logolardaki saydamlı geçişler olmamış yönünü değiştirmeni öneririm yada biraz daha az vermelisin en alttaki çalışmada eller net olsa daha iyi olur.....
siz daha once logo calışması yaptınız mı? veya herhangı bır grafıkerın logoyu yaparken yapım aşmasında gordunuzmu veya logo hakkında hic araştırma yaptınızmı bence hayır logo bır kurumun veya kurulusun hedef kıtlesıne sosyo ekonomık durumuna hıtap etmelıdır ve aynı zamanda logonun bır anlamı mutlak olmalıdır neyı anlatıyor gıbı. 1.Logoda resim kullanamazsın 2.Herturlu baskı teknıgıne uygun olmalıdır 3.Sade ve anlasılır olmalıdır bu sahsı fıkrım aynı zamanda kopyacılıktan uzak bı çalışma olmalıdır sana onerım logo hakkında detaylı ve genıs bır arastırma yapmalısın bol bol calışman lazım bu konu hakkında unutmaki senın yapacagın logo calısmasını fırma var oldugu surece kullanacaktır o yuzden akılda kalıcı ve yaratıcı çalışmalara yonel başarılar
Evet daha önce bi logo çalışması yapmadım bu konu hakkında da çok çok engin bilgilerim yok fakat yönlendirmelerle ortaya güzel birşeyler çıkarabileceğimi düşündüm teşekkürler yorumlarınız için herbirini dikkate alarak yeniden çalışmaya başlıcam
Aslında ikisi de; şirket yakın zamanda kurulucak yani yakın akrabalarımızdan birine ait bi şirket olucak.Ben de kendimi geliştirmek amaçlı logolar deniyorum kendimce,eğer beğenilir ve 'logo' değeri taşıyan bi çalışmam olursa onu kullanıcaklar
Uzun süredir foruma giremiyodum geç cevap verdim kusura bakmayın Öneriler ve yorumlar için çok teşekkür ederim. Rengi konusunda bir sorun kalmadı o konu kesinleşti,fakat font konusunda veya tasarım konusunda daha çok uğraş verebilirim haklısınız