Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer ki sizden sonra yada sizinde yorumunuzun bulundğu bir konu hakkında yorum yazacak olursam emin olun daha açık bir şekilde dile getireceğim düşüncelerimi.... En yalın ve en sade şekilde... Birde dizi hakıknda çevremde yorumda bulunan insanların ortak kanısı şu... "O kız o role gitmiyor"... Sanırım Cansu Dere için söylüyorlar )
sana katılıyorum cengo..cansu bana cok soguk donuk itici geliyo..neymiş su gibi güzelliği varmış..güzel görmesek bilmicez şöyle daha dişi etli butlu boylu poslu işin ehli bi kız koysalardı.mesela baktımı bakışı alev gibi olmalıydı koyun gibi değil kenana öyle bi kız giderdi.cansu neymiş pehh
Ezelden başka herşey konuşulmuş tartışılmış o sektörün içinden biri olarak bence gayet güzel bu kış baya bir çekişme geçecek diziler ve kanallar arasında sonuçta büyük emekler harcanan bişe gerçi parayı kamera önündekiler götürüyor
ya evet demirhanca..öle de biz şimdi her boyutuyla tarstısıyoruz aslında ama benim asıl deginmek istedigim konu tabiki amacından saptı azcık..birazdan konuşcam ben..asıl konuyla ilgili..