invincible
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1-2 hizalama hatası haricinde "genel olarak hatalı" birşey göremiyorum.Çalışmalarınız genel olarak hatalı.. ilk önce eğer bu logo yatıgınız çalışmaların altına konucaksa acıklma olrak yazdıgınız logotype kesinlikle okunmayacaktır.. Sonuçta logo küçülterek konulacak .. Fharfi freehandi anımsatsada bu beni rahatsız etmedi.. hatta işinizi daha çok ansıttıgına inanmama sebep oldu.. bunu dışında küçük karelerle süslediğiniz logolar fantanın yeni reklamlarını anımsatmış ve logo için detay oluşturmuş durumdalar.
5in üstüne gidip hataları düzeltirseniz en iyisi o olucagına inanıyorum emegine saglık..
1. Tasarım hariç diğer logolar kartvizitde dahi herşeyiyle okunacaktır, deneyebilirsiniz.
Detay olayında kısmen haklısınız , küçük kutucukların fantayı veya herhangi bir reklamı anımsatmasının benim için önemi yok (televizyon izlemediğimden dolayı bir esinlenme yok ve içim rahat..)yinede bilgi verdiğiniz için teşekkürler ve değindiğiniz gibi küçük detaylar belki görünmeyecektir, ilerde flash animasyon işine girersem kullanışlı olabilir.
Başta 3 veya 5 tercihimdi, çoğu arkadaş 8'den yana oy kullansada 5. logoyu kullanacağım.
Tüm arkadaşlara yorumlar için teşekkürler. Karar verdiğim için bundan sonra yapacağınız yorumlar seçimimde bir fayda sağlamayacaktır, yinede size kalmıştır.
Saygılar..