Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

face vector

Æflatun

🌱Yeni Üye🌱
Selam arkadaslar face vector yapmak istiyorum kendi resmime ingilizcem iyi degil oyuzden ogrenemedim eger bilen birisi varsa ogretsin guzelce gostersin simdeden cook tessekkurederim

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Face dediğinize göre Türkçe'de de sorun olmalı. İşiniz zor :) Kaş böyle, burun şöyle diye korkarım anlatılamaz. Çizmeye çalışmalı ve takıldığınız yerde sormalısınız.

vektorel2014

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar

Vektörel Tabanlı çizim programları CorelDRAW yada ILLUSTRATOR eğitimleriyle sizde kendinizi bir adım ileriye taşıyabilirsiniz.Biz bu aşamada sizlere yardım etmek isteriz. Eğer sizlerinde eğitimlere dahil olma niyeti varsa **************** nolu telefondan iletişime geçebilirsiniz.VEKTÖREL BİLİŞİMDE Grafik Tasarım Uzmanlığı eğitimlerinde %20'ye varan İndirimler ve süpriz kura çekilişi sizi bekliyor. :D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Vektörel Tabanlı çizim programları CorelDRAW yada ILLUSTRATOR eğitimleriyle sizde kendinizi bir adım ileriye taşıyabilirsiniz.Biz bu aşamada sizlere yardım etmek isteriz. Eğer sizlerinde eğitimlere dahil olma niyeti varsa **************** nolu telefondan iletişime geçebilirsiniz.VEKTÖREL BİLİŞİMDE Grafik Tasarım Uzmanlığı eğitimlerinde %20'ye varan İndirimler ve süpriz kura çekilişi sizi bekliyor. :D

Yardım etmek mi yoksa iş yapmak mı istiyorsunuz? Yardım etmek istiyorsanız buna sözüm yok fakat eğer ki iş almak istiyorsanız ilan bölümünde konu açmalı ya da var olan ilanlardaki iletişim bilgilerinden ilan sahipleri ile iletişime geçmelisiniz.