Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fare ile resmin üzerine gelince büyüsün ?

criminal1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iide dostum bunun interaktif olanını veririmisin?asc li olanı...teşekkürler...

lepant5

🌱Yeni Üye🌱
KardeŞ Bunu Dreanwear Yapabİlİrsİn
Daha Kolay Flash Tada Yapablİrsİn
Resmİ Butun ÖzellİĞİ Verİrİsİn Üzrİne GeldİĞİn Zaman BÜyÜtÜrsÜn Yanİ 2 Adet Resİm Olacak Elİnde Mesela 100 100 DİĞerİde 250 250 Olacak Şekİlde
İlk Resmİ AÇ Sonra SaĞ Tikla Convert Et Buttuon Yap Nesneye Çİft Tikla Butuon ÖzellİĞİne Gİr 2 Sekmede Dİger Resmİ Koy Bukadar Sonra Test Et

hocam dreamweaverda tasarım bölgesi aracılığıyla mı dediğinizi yapacağız?

bu kısmı ilgimi çekti de...

NOCRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elinize sağlık da bu linkte verilenle aynı işlevi görmüyo ki aynı sayfada büyüyüp küçülüyo sadece.Var mı bilen??

hattap

🌱Yeni Üye🌱
s.a kardeş bunu ajax ile nasıl yaparız.

nisasu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok yararlı oldu çokteşekkürler..

ercan6252

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar neden uğraşıyosunuz.. resmi buton haline getir.. orda zaten üzerine gelince tıklanıncaki hali var. sadece üzerine gelince(over) büyüğünü koyarsın olay halledilir..

saygılar..!

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar ben bi haftadır bu resim büyüme işini yapmaya çalışıyorum hala başaramadım.burda verilen çalışmalara baktım çaışıyorlar bende ordakı çalışmanın içindeki resmi değiştirdim ama bir türlü olmuyor.ayrıca bu resmi html kodlarınn neresine gömmem gerekiyor.benim çalışmam iframe lerle çalışıyor

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet bu gonderdıgın dosyayı yaptım ıstedıgım resmıde koydum hersey oldu su anda 'whitelabel arkadasın gonderdıgı gıbı sıstem ıslıyor ancak yapmak ıstedıgım bısey daha var bu movıe clıpın yanına aynı sekılde bı kac resım daha koymam lazım bı kac deneme yaptım ama ıkı resımde aynı anda buyuyup kuculuyor acaba her resme ayrı ayrı geldıgımde buyumesını nasıl saglayabılırmıyım?
tesekkurler ....

daglisahin

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ormandostu.com
kardeş emeğine sağlık tşk ederiz ancak kücük bir ricam var bu resimlerden bir kaç tane eklemek için ne yapmak lazım birde resme link olması için neler yapılması gerekir ?