Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanlız dikkatimi çeken bir nokta var hadi kopyasını yapmışsın kapağın bari hakkını verebilseydin...Jennifer Lopez ne kadar doğal haliyle çekilmiş gibi,birde Ebru Gündeş'e bakın nasıl kasılmış..Pop müzik piyasasındaki herşey doğallıktan çok uzak...
7 farkın 1.sini buldum ebru gündeşin kolunda bileklik yok jenniferde var 2. si ebru gündeş fark yapmaya çalışmış küpe takmış 3. saçını ortadan ayırmış ebru gündeş 4. jennifer lopez yanda yazıyo ebru gündeş üst kısma yazmıs adını birde ek evet yazmış 5. de ebru gündeş boynunu dik tutmuş lopez yan ben başka bulamadım valla makyajları bile aynı ya olamaz böyle birşey
Msn de kısaltmalar var... hiç msn demesinler, burada harf sayıları gerçek kelimelerle tutuyor. Zaten ya Türk işi! diyerek ya da kendi harflerimizden dilimizden uzaklaşarak yiyelim kendimizi. Neyse ki bitenler zaten kendileri gibi olanlar.
sadece bakmaya değil görmeye, sadece sevmeye değil kalbini açmaya, güzel bir gelecek için bir şeyleri değiştirmeye çalışmaya, değişimin bir parçası olmaya, msn'de 2 harf fazla yazmaya, ve en son neredeyse yaşamaya...
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler bende sizlere katılıyorum Türkçe konuşma noktasında hele bunu birde grafiker arkadaşların yapması bizim için ilerde önemli tipografi hataların oluşmasına gebe kalmakta artık lütfen Türkçe'ye saygımız yoksada işimize olan saygımızdan dikkat edelim !!!
sürekli başkalarının yaptığı başarının üstünden para kazanmak gibi.bir şeyden bir şey alırsın,hepsini almak oldukça saçma.bizim sektördede bu çok vardır hazır olan bir şeye konmak ve onu çalmak.evet herşey işimizi kolaylaştırmak için tabi ama bi brush seçip boş saayfaya tıklıyor ve buna logo diyorsa ben buna tasarım demem.demek isteğim o ki bizim milletimiz hazıra alışkın bunuda oldukça net görebilyoruz örneklerden.