Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

farklı hayatlar..

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
[
Untitled-2.jpg

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Seçim çok hoş bence yani konu

renk keşke esmer olsaymış dedim içimden ve burun biraz daha pürüzlü olsa iyi olurmuş.

Zor bir çalışma gibi duruyor ama başarılı
Ellerine sağlık

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok üzüldüm....

Gözler ve çevresindeki işçiliği gördükten sonra çene ve bıyıktaki kıllara ,siyah alanlara amannn dedim :)

Şahsın kafasındakini çıkarıp yaşlı-kel kafasını görmek istedim, nede güzel görünür...Gözlerdeki ifade, parıltı oldukça hoş...Hoşyerlerden mi bahsetsem sadece...Aynı işçiliği çalışmanın herbir pixelinde görmek dileğiyle...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma eline sağlık

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
Seçim çok hoş bence yani konu

renk keşke esmer olsaymış dedim içimden ve burun biraz daha pürüzlü olsa iyi olurmuş.

Zor bir çalışma gibi duruyor ama başarılı
Ellerine sağlık
esmer denedim ama siyah beyazdan bir türlü vazgeçemedim:)teşekkürler..

Çok üzüldüm....

Gözler ve çevresindeki işçiliği gördükten sonra çene ve bıyıktaki kıllara ,siyah alanlara amannn dedim :)

Şahsın kafasındakini çıkarıp yaşlı-kel kafasını görmek istedim, nede güzel görünür...Gözlerdeki ifade, parıltı oldukça hoş...Hoşyerlerden mi bahsetsem sadece...Aynı işçiliği çalışmanın herbir pixelinde görmek dileğiyle...
yosa haklısın yine dayanamadım uzun süre:)ama en iyisi biraz daha çalışayım üstünde kafasını kel yapayım.çeneye de bir bakayım.:)

güzel bir çalışma eline sağlık
teşekkürler

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konu ve kompozisyon, yüze çok güzel biçimde aktarılmış...fakat üzerinde biraz daha çalışılması gereken bir çalışma olmuş bence :)

Emeğine sağlık Aslı abla, kolay gelsin.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Gözlerdeki gerçeğe yakınlık çok hoş olmuş..Duyguyu geçiriyor insana ama bende çenedeki kıllara biraz daha özenilse çok hoş olacağı kanaatindeyim..Ellerinize sağlık..Genel olarak çok hoş:)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Evet canım bu hali daha iyi olmuş. Sende benim gibi sıkılıyorsun galiba sonlara doğru.
Ama ben bunu çözmünü buldum.Sıkıldığım zaman hemen bırakıyorum. Sende onu dene çünkü ne kadar detaya inersek çalışma o kadar güzel oluyor. Eline sağlık canım :)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
:D evet haklısın bırakmak lazım aslında çünkü diğer ince işlerin önemi kayboluyor öbür taraflara özenmediğim için:)teşekkürler yorumun için.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet katılı-yorum sıkılınca ısrar etme bırak sonra devam et inan çok daha iyi sonuçlar aldığını farkediceksin eline sağlık..

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Kesinlikle bu sefer sakal çok çok daha başarılı olmuş..Tekrardan ellerine sağlık.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
Yine fairylike,yine tarz bir çalışma tebrikler canım.Yalnız kıl,tüy sorunları illustratorda çok zor olduğu için(bana göre:( )amca sakalsız olsa sanırım daha iyi olacak.Son yaptığında tüyün çıkış yönünü ters mi vermişsin yanılıyor muyum?Alev varmış gibi geldi bana.

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emeğine sağlik genel görünüm güzel hoş duruyor...

Benim gözüme batanlar yüzdeki krışıklıkların biraz bulur kalmış olmasıdaha keskin olabilirdi ve dudak bir problem var gibi görünüyor bana...

iyi çalişmalar :)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
Yine fairylike,yine tarz bir çalışma tebrikler canım.Yalnız kıl,tüy sorunları illustratorda çok zor olduğu için(bana göre:( )amca sakalsız olsa sanırım daha iyi olacak.Son yaptığında tüyün çıkış yönünü ters mi vermişsin yanılıyor muyum?Alev varmış gibi geldi bana.
sağol karantina:) ters vermedim yönünü yedirmek için dipleri daha grimsi renkte.bir de ışık yönüne göre parlaklık verdim biraz ondan öyle gelmiş olabilir.

Emeğine sağlik genel görünüm güzel hoş duruyor...

Benim gözüme batanlar yüzdeki krışıklıkların biraz bulur kalmış olmasıdaha keskin olabilirdi ve dudak bir problem var gibi görünüyor bana...

iyi çalişmalar :)

teşekkürler..keskin gölgeler yapmadım bu çalışmamda daha bulanık olsn istemiştim.dudak dersen problemli çünkü malum yaşlılık:)