Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

demirs

🌱Yeni Üye🌱
bence altdaki başak olmasa birazdaha önplanda olabilir genede güzel olmuş

grafikirim

🌱Yeni Üye🌱
logo gayet hos olmus bence alttaki başak resmını kaldır logoyla cok bagımsız duruyor tabıı yınede sen bılırsın bu benım fıkrım ellerıne sağlık

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
poligon'un i'sini başak olarak kullanabilirsin
dedikleri gibi 'unlu mamülleri'nde kontur kullanmasan daha iyi olabilir
üstteki süslemeyi ya kaldır yada yazının altında bi dene derim

kolay gelsin
iyi çalışmalar

hakan_47

🌱Yeni Üye🌱
Bence üsttaki başaklar kesinlikle sarı olmalı.Eğer işte sarı renk kullanılacaksa başaklar bundan nasibini almalı.Yazıya gelince diğer arkadaşlarımıza katlıyorum daha uygun bir font olabilir.Bordo konusunda çekimserim.Adam istiyorsa yapacak bir şey yok.Eline sağlık kalıp olar güzel.

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet başaklar sarı olması daha iyi ve alltaki başak uymamış sanki oraya

uguraydogar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Altta ki başak kesinlikle kalkmalı orda havada kalmış bağımsız gibi duruyor onun dışında güzel

sickstyle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zaten su müşteriler bi karışmasalar grafik işine cok iyi olurdu.sen fırıncısın git ekmeginin mayasıyla ugras.anlamadıgın işe karışma.haksızmıyım?cok rahatsız ediyor bu olay beni..

ugurarslan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazı karakteri filan hoş güzel bi logo ama siyah sanki boğmuş yoruluyorum bakarken! ama emeğe sağlık yine de güzel başarılı...

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
yazı karakteri filan hoş güzel bi logo ama siyah sanki boğmuş yoruluyorum bakarken! ama emeğe sağlık yine de güzel başarılı...
Konusu 2007'de açılmış son mesajı da 2008'de yazılmış bir logo için, daha da düzeltirsek; çoktan kullanılıp ya da kullanılmayıp güncelliğini yitirmiş bir konuya yorum yapmaktansa yeni konuları yapıcı yorumlarımızla işgal etsek sanırım çok daha faydalı oluruz.:)