Kullanıcı-Adı-1
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle ilk çalışmam olduğunu söyliyim, sonra kötü yorumlar yememek için.. :rofl: yapım aşaması kısa da olsa yorucu sürdü diyebilirim.. yorumlarınızı bekliyorum..
| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| E | Seven-"Film afiş çalışması" | Afiş Tasarımı | 6 | 2K | |
| F | Away from her ''Film Afiş Çalışması' | Afiş Tasarımı | 2 | 2K | |
| A | Kısa film Afiş Çalışması | Afiş Tasarımı | 2 | 2K | |
| 5 | deneme film afişi çalışması... | Afiş Tasarımı | 20 | 3K | |
| | Kısa film afisi çalışması | Afiş Tasarımı | 8 | 2K | |
| | Film afiş çalışması | Afiş Tasarımı | 5 | 2K | |
| D | The Village film afişi çalışması. | Afiş Tasarımı | 6 | 1K | |
| | Meleğin Sırları (Film Afiş çalışması) | Deneme Çalışmalar | 5 | 1K |
Yaptığınız '' ilk çalışmanızı'' hangi programda yaptığınızı belirtmeniz, sizin gibi yeni başlayanlayara ve bizim gibi bu işle meşgul olanlara, yaptığınız işle alakalı yönlendirici ve tavsiye edilebilecek durumu ortaya çıkartır. Çalışmalarınızda program detaylarını yazmayı unutmayın..
Görselinizde tek tonlama ne kadar cazip gelsede alternatif renk seçeneklerini uygulanabilecek efektleri için müsait. En alta yazdığınız www... işin bitiminden enaz 1,5/2 cm civarı yukarıda olmalıdır. Karakter seçimi doğru olsada, aşırıya kaçmadan efect, renk girişiminde bulunubilirdiniz.
Kolay gelsin.
eğer beklediğin fikirse..
Sağ taraftaki boşluğa Gece çekilmiş bi şehir fotoğrafı ekleyebilirsin...
Çalışmaya devam...
kenar boşluğun sadece karanlık olması bence bu çalışmanın en orjinal yanı.. fotoğraf her ne kadar sana ait olmasa da , orayı boş bırakarak orjinal bir iş yapmışsın. çok beğendim.. fakat yazılara hafif blur eklesen nasıl olurdu acaba diye de düşünmeden edemiyorum.. bir denesen fena olmaz bence..
çok kaliteli olmuş![]()