Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Film Afişi Editlemek (Yardım)

fenaaa

🌱Yeni Üye🌱
alotlikeloveposter.jpg

Merhaba arkadaşlar resimdeki film afişinin yazılarını oyuncuların isim yerlerini, yönetmen isminin olduğu yeri, fotoğraflar yerine kendi resimlerimi ve isimleri değiştirmek istiyorum fakat nerden yapılacağını bilmiyorum. Bana bu konuda yardım eder misiniz=? Şimdiden teşekkürler....

Benzer konular

killer-mine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
photoshop kullanmayı biliyosundur diye tahmin ediyorum ???

yukarıdaki afişin PSD dosyası.

LINK

fenaaa

🌱Yeni Üye🌱
photoshop kullanmayı biliyosundur diye tahmin ediyorum ???

yukarıdaki afişin PSD dosyası.

LINK

maalesef pek bir bilgim yok.. ama kısaca bahsedersen uğraşarak yaparım..
bide psd dosyası ile ilgili de bilgim yok ama teşekkür ederim cvp yazdığın için..

killer-mine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
psd dosyası olarak gönderdiğim dosyada resimler ve yazılar farklı layer(katmanlar) halinde ayırılmış olarak saklanır photoshop programında bu dosyayı açarsan yazıları istediğin şekilde değiştirebilir resimlerin yerine de aynı şekilde istediğin resimleri koyabilirsin...

photoshop dersleri bölümüne bakarsan belki yardımcı olabilicek bişeyler bulabilirsin..?

özellikle sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmak isterim.

fenaaa

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederim "killer-mine" açtım psd dosyasını yalnız aynı karaktere sahip yazı fontunu bulamıyorum bide resimleri iyi şekilde oturtamadım ama başarıcam gibi.. teşekkür ederim yardımların için..

killer-mine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
rica ederim,

yapabildiğine sevindim yazı karakterleri en üstten aşağıya doğru şöyle,

Arial narrow
Arial
Arial Black
Arial
Gill sans MT condensed
Arial

resimler konusunda da biraz uğraşarak tam olarak istediğini elde edebilirsin.

fenaaa

🌱Yeni Üye🌱
ya dostum bu resimleri bir türlü beceremedim.. üstüne layer mı açmam lazım yanına mı açmam lazım forumda da araştırdım ama anlayamadım.. resimli anlatım veye videolu anlatım bulabileceğim ya da senin online yardım edeceğin bir yer var mı=? sana özel msj da atmayı denedim ama izin vermiyor forum..

killer-mine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sanırım forum yetkileri kısıtlamış daha önceden özel mesaj atılabiliyordu. Herneyse ben kısaca anlatmaya çalışayım.

önce psd dosyasını photosop da aç. Daha sonra koymak istediğin kendi resmini aç.
kendi resmini tümünü seç olarak işaretle ve kopyala daha sonra kapat. psd dosyası açıkken yapıştır resmin yeni bi layer olarak psd dosyasına eklenmiş olacaktır. (bunu kısaca iki resim de açıkken birini diğerinin üzerine sürükleyerek de yapabilirsin ).

şimdi kendi resminin olduğu layer'ı sağ kısımdaki layerlar arasından bul ve resimlerin altındaki layer'a sürükle sonra yerine koymak istediğin resmin yanındaki göz işaretini kaldır (yani görünmez yap) böylece senin koyduğun resim görünür olacaktır.

Adımlar sırasıyla resimli olarak şu şekilde...

1. Tümünü seç

53666817.jpg

2. Kopyala

90285770.jpg

3. Yapıştır

36129112.jpg

4. Layer'ı Kaydır

69043334.jpg

5. Resmi Görünmez Yap

41033976.jpg

6. Sonuç

alotlikelove.jpg

fenaaa

🌱Yeni Üye🌱
ya çok teşekkür ederim "killer-mine" gerçekten kral adammışsın.. senden başka kimse ilgilenmedi benimde yapabileceğim bir şey varsa söyle bana lütfen... gerçekten çok sağol..

killer-mine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
rica ederim,

yardım edebildiğime sevindim...

ByHaQaN

🌱Yeni Üye🌱
Afişin linki çalışmıyo. Şuanda bu afişin psd dosyası bana çok lazım. Tekrardan link atarsanız sevinirim tşk.