Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Film Gösterimi afişi

Benzer konular

mottephobia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya yorum yaparsanız sevinirim
grafiker değilim
photoshop eğitimi de almadım
öyle kendi çağımda bişeyler yapıyorum :)
o yüzden yorumlarınız önemli

mottephobia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
100ün üzerinde kişi bakmış, ama cevap vermeye tenezzül eden yok :(

demimoore

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herkes kendine rakip görmüş olabilir ondandır belki...bence çok güzel olmuş arkadaşım başarılar diliyorum tabi devam ettireceksen eğer....

demimoore

🏅Acemi Tasarımcı🏅
film afişi üstte görünüo...yorum yazabilirsiniz sanırım...

mottephobia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler arkadaşlar yorumlar için :)

resim görünmüyo mu?? :S

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence hoş olmuş, ilk bakışta gözüme saatin kesimi çarptı, sanki biraz kırpmışsınız gibi geldi.
ama genel olarak hoş olmuş. çalışmalarınızın devamını dilerim
ha bir de font kargaşası mı var ne :)

mottephobia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence hoş olmuş, ilk bakışta gözüme saatin kesimi çarptı, sanki biraz kırpmışsınız gibi geldi.
ama genel olarak hoş olmuş. çalışmalarınızın devamını dilerim
ha bir de font kargaşası mı var ne :)

evet haklısın kesimi aceleye getimiş olabilirim :) pek sevmiyorum o olayı zaten. fontlar da biraz karmaşık ama genel olarak çok bi doluluk yaratmadığı için bırakmıştım öyle. teşekkrüler yorumlar için

mavideniz47

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet hoş olmuş emeğine sağlık
:emo1:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
bence saat ve adres kısmı dışında çok güzel onlar afişten kopuk olmuslar biraz

sha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende grafiker degilim ama gercekten hos olmus.. bence iyisin..

yagda

🌱Yeni Üye🌱
yaa arkadas kimsenin isine gelmemistirrr yorum yapmak calisman iyi ama sen grafikerlik okumamis amatörde olsa bu meslekle ilgilenen birisin ve calismanda bir amatöre göre yanii senin deyiminle kendi capinda biseyler yapan birine göre gayet iyii malesef sitedeki bazi arkadaslar bu konuda hassaslar yanii adamyillarini vermis okuluna gitmiss sen okumamis ama bu isii bircok grafikerim diye gecinenelerle ayni yapinca eee tabii birazzz dokunuyooo neysee basarilar diliyorum

erkan52

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar, flash 8 de sunum yapmak istiyorum ama bu sunum ilk olacak o nedenle hiç bilmiyorum. bana yardımcı olabilirmisiniz. örnek flash çalışmalar diye internetten aradım ama sağlıklı bilgilere ulaşamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmalar

mottephobia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaa arkadas kimsenin isine gelmemistirrr yorum yapmak calisman iyi ama sen grafikerlik okumamis amatörde olsa bu meslekle ilgilenen birisin ve calismanda bir amatöre göre yanii senin deyiminle kendi capinda biseyler yapan birine göre gayet iyii malesef sitedeki bazi arkadaslar bu konuda hassaslar yanii adamyillarini vermis okuluna gitmiss sen okumamis ama bu isii bircok grafikerim diye gecinenelerle ayni yapinca eee tabii birazzz dokunuyooo neysee basarilar diliyorum

merhaba arkadaşlar, flash 8 de sunum yapmak istiyorum ama bu sunum ilk olacak o nedenle hiç bilmiyorum. bana yardımcı olabilirmisiniz. örnek flash çalışmalar diye internetten aradım ama sağlıklı bilgilere ulaşamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmalar

teşekkürler her ikinize de arkadaşlar :)