Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fıramer Logo çalışması

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
Makina parçaları, dişliler, vs üretimi yapan bir firma için hazırladığım logo çalışmalarıdır. fikirlerinizi öğrenmek istiyorum...

framerlogo.jpg

Benzer konular

Napster

🌱Yeni Üye🌱
3. logo gerçekten güzel olmuş. Fakat yazı tipinde tek renk kullansan ve farklı bir font denesen daha hoş durabilir diye düşünüyorum

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
3 ıyı ama ıtalık olmasın yazılar yatmıs resmen

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
3. logo gerçekten güzel olmuş. Fakat yazı tipinde tek renk kullansan ve farklı bir font denesen daha hoş durabilir diye düşünüyorum

teşekkür ederim napster. renk konusunda ben de çok kararsız kalmıştım. düz renk yaptım ilk başta ama sonradan bu hale getirdim. bakalım diğer yorumlar nasıl gelecek. haklı olabilirsin...

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
3 ıyı ama ıtalık olmasın yazılar yatmıs resmen

içinde dişli yer alan amblemi eğit yaptım. tam düz kare oldğunda çok basit durdu. onu eğik yapınca logotype ı da ona uydurdum mecburen. yinde de dikkate alacağım, yorumunuz için teşekkürler...

rüzgar adam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Slm syborg dostum eleştirmemi istersen yazı fontu çok düz renkler soluk amblem çok düz oturtulmuş kolay gelsin emeğine sağlık dostum...

anema

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 veya 3 emeğine sağlık!

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
Slm syborg dostum eleştirmemi istersen yazı fontu çok düz renkler soluk amblem çok düz oturtulmuş kolay gelsin emeğine sağlık dostum...

3. logo gerçekten güzel olmuş. Fakat yazı tipinde tek renk kullansan ve farklı bir font denesen daha hoş durabilir

bence de 3. hoş olmuş emeğine sağlık

2 veya 3 emeğine sağlık!

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. genel kanı 3 numara şeklinde sanırım ama yazı tek renk oluyor, hatta font değişebilir.

çok sağolun, dikkate alınacak :)

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
3. logo güzel emeğine sağlık ama o ışık yansımalarını filan photoshopta mı verdin yoksa degradelerle vektörel olarak mı verdin?

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3. çalışma güzel. Ama eğimi çok fazla gibi geldi sanki hızlı giden bir aranın üzerinden bakıyormuşum gibi. parlama olmadan tek renk te daha iyi olacaktır.
tebrikler.

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
framerlogo.jpg

Anlatmaktansa bunu çizip gönderiyorum. Dişliyi Firma ismine eklemek güzel fikir. Başarılar..

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
3. çalışma güzel. Ama eğimi çok fazla gibi geldi sanki hızlı giden bir aranın üzerinden bakıyormuşum gibi. parlama olmadan tek renk te daha iyi olacaktır.
tebrikler.
teşekkür ederim, parlama olayını mutlaka dikkate alacağım.

framerlogo.jpg

Anlatmaktansa bunu çizip gönderiyorum. Dişliyi Firma ismine eklemek güzel fikir. Başarılar..
ellerine sağlık, uğraşmana değmiş. güzel çalışma olmuş. yaptığın gibi dişliyi farklı renkte de denemeliymişim. gerçekten zahmet etmişsin

ben 4 ü sevdim walla :)
daha net ve keskin duruyo
yorumuna teşekkür ederim. beğenmene sevindim...