çalışmalar bana ait değil
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 3 Eki 2008 #1 çalışmalar bana ait değil
yoSa 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 25 Mar 2008 Mesajlar 2,247 Tepkime puanı 88 Yaş 40 3 Eki 2008 #2 son afişte arkada mac donald var...Reklam kokan bi hareket olmuş... Çok eğlenceliler...Bu kaçıncı teşekkür bilmiyorum kasta tekrar teşekkürler...
son afişte arkada mac donald var...Reklam kokan bi hareket olmuş... Çok eğlenceliler...Bu kaçıncı teşekkür bilmiyorum kasta tekrar teşekkürler...
sLyman 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 14 Ağu 2008 Mesajlar 555 Tepkime puanı 10 Yaş 36 4 Eki 2008 #3 genele bakıldığında biz görsel çalışmalar yaparken avrupa akla hitab eden çalışmalar yapıyor bu da ne kadar geride olduğumuzu açıkca ortaya koyuyor.
genele bakıldığında biz görsel çalışmalar yaparken avrupa akla hitab eden çalışmalar yapıyor bu da ne kadar geride olduğumuzu açıkca ortaya koyuyor.
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 4 Eki 2008 #4 sLyman' Alıntı: genele bakıldığında biz görsel çalışmalar yaparken avrupa akla hitab eden çalışmalar yapıyor bu da ne kadar geride olduğumuzu açıkca ortaya koyuyor. Genişletmek için tıkla ... biz geride kalmıyoruz. Bizim da çok başarılı tasarımlar var. Bu paylaşım yaptığım amacı aynısı yapmak DEĞİL. Tasarım yaparak farklı düşünmeliyiz... grafiker için kendi tasarım yapmak çok önemli!
sLyman' Alıntı: genele bakıldığında biz görsel çalışmalar yaparken avrupa akla hitab eden çalışmalar yapıyor bu da ne kadar geride olduğumuzu açıkca ortaya koyuyor. Genişletmek için tıkla ... biz geride kalmıyoruz. Bizim da çok başarılı tasarımlar var. Bu paylaşım yaptığım amacı aynısı yapmak DEĞİL. Tasarım yaparak farklı düşünmeliyiz... grafiker için kendi tasarım yapmak çok önemli!
freediz ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 27 Kas 2007 Mesajlar 161 Tepkime puanı 2 4 Eki 2008 #5 paylaşım için çok teşekkürler