Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fireworks CS4 prog kullanmaya başladım. Eski programda F8 den buton seçeneğini seçtikten sonra butonları ve yazı rengini değiştirebiliyorduk. CS4 te bunu yapamıyorum bilen birileri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.Teşekkürler..
dostum şu şekil oluyor.yine f8 ile button a çeviriyosun çift tıklayıp içine girdikten sonra cs3 te alışık oldugun üstte bulunan up over down gibi menüler aşağıda açılır kutunun içerisinde.nerdenmi biliyorum tecrübe bende çok aradım resimli anlatım yapmak isterdim fakat iş yerindeyim şu an
Tecrübelisin iyide, hangi aşağı açılır kutu??? Properties mi ne?? Sana resimli anlat diyen yokki, yerini söyle bulur insanlar, kendini övecek kadar zaman olmuş ama...Hayret ya...
Arkadaşlar benim anladığım kadarıyla sağ klik yapılıyo ve oradan inter polygon slice ile buton oluşturuluyo ama inanın bende daha tam neyin ne olduğunu anlamadım hala araştırıyorum, daha iyi bilen arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır...