Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

firma tanıtım kataloğu

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
değerli yorumlarınıza....

yikpO.jpg

D1MXc.jpg

ZWInx.jpg

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel bir çalışma olmuş fakat fotoğraflarını değilde jpeglerini koysaydınız foruma daha net görünürdü kolay algılanırdı bu şekilde pek detaylı görünmüyor ama gördüğüm kadarıyla yine başarılı bir çalışma emeğinize sağlık..

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olmuş yine memoli bey matbaacınızla iletişiminiz gördüğüm kadarıyla iyi fotoğraftan algılamak biraz güç oldu ama ön yüzdeki ışık çokmu parlamış banamı öyle geldi ama yinede çok temiz bir iş çıkarmışsınız.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ön kısımda ki patlama benide aşırı rahatsız etti. Keşke yoğunluğu daha az olsaymış. Bütününü görmek ve algılamak zor olsada temiz bir çalışmaya benziyor. Emeğinize sağlık

irfarslan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha mat bir parlama olsa daha güzel olacaktı sanki

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel bir çalışma olmuş fakat fotoğraflarını değilde jpeglerini koysaydınız foruma daha net görünürdü kolay algılanırdı bu şekilde pek detaylı görünmüyor ama gördüğüm kadarıyla yine başarılı bir çalışma emeğinize sağlık..

teşekkürler... bu aralar eski çalışmalarımı koyuyorum. kaynak dosyaları olmadığı için bunlarla idare edeceğiz artık... :)

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel olmuş yine memoli bey matbaacınızla iletişiminiz gördüğüm kadarıyla iyi fotoğraftan algılamak biraz güç oldu ama ön yüzdeki ışık çokmu parlamış banamı öyle geldi ama yinede çok temiz bir iş çıkarmışsınız.

teşekkürler... matbaa ile koordineli çalışmak her zaman faydalıdır... :)

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
Ön kısımda ki patlama benide aşırı rahatsız etti. Keşke yoğunluğu daha az olsaymış. Bütününü görmek ve algılamak zor olsada temiz bir çalışmaya benziyor. Emeğinize sağlık

teşekkürler... eski bir çalışma... üzerinden biraz zaman geçince keşke böyle değilde şöyle yapsaydım diye düşünüyorum bazen...