Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yani o bölüme parlaklık verilecek... elinizle dokunduğunuzda daha net hissedebileceğiniz bir ayrıntıdır... ön plana çıkarılmak istenen yerlere uygulandığında güzel sonuçlar verir... gofrede kabartmadır... extra maliyeti olan bu işler tasarımınıza farklılık katar... eğer bir ajansta çalışıyorsanız arkadaşlarınızdan rica ederek basılı örneklerini sizinle paylaşmalarını rica ederseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum...
yani o bölüme parlaklık verilecek... elinizle dokunduğunuzda daha net hissedebileceğiniz bir ayrıntıdır... ön plana çıkarılmak istenen yerlere uygulandığında güzel sonuçlar verir... gofrede kabartmadır... extra maliyeti olan bu işler tasarımınıza farklılık katar... eğer bir ajansta çalışıyorsanız arkadaşlarınızdan rica ederek basılı örneklerini sizinle paylaşmalarını rica ederseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum...
Açıklamanızdan ve gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekür ederim gofre ve lak'ın ne olduğunu biliyorum merak ettiğim şey (LOKAL LAK) değişik bir lak çeşidi mi diye ilgimi çekti sormak istedim.
Açıklamanızdan ve gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekür ederim gofre ve lak'ın ne olduğunu biliyorum merak ettiğim şey (LOKAL LAK) değişik bir lak çeşidi mi diye ilgimi çekti sormak istedim.
Yeterince konuyu anladım açıklayıcı cevaplar verdiğiniz işin bütün arakadaşlara teşekkür ederim.
İzlenmekmi istersiniz gizlenmekmi istersiniz yazının fontu olmamış çok orda sırıtmış gibi belki iki satır olarak ve farklı fontla yazılsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum başarınızın devamını dilerim.
güzel bir çalışma olmuş ellerine emeğine sağlık fakat bana göre sol taraftaki yere o kadar çok yazı sıkıştırmak yerine önlü arkalı kullansan daha iyi bir görsellik elde edebilirdin diye düşünyorum paylaşım için teşekkürler emeğe saygı
Bende kısmi lak sevenlerdenimGayet klas bir duruşu var fakat ortadaki çizgiyi inceltirseniz (hairline bile olabilir) daha iyi olur kalın olmuş.Teşekkürler paylaşım için