Çalışmalarımın hiç birinde image yok diyorsun fakat hepsinde blur attığın yazılar var bu ne yaman çelişki..
Tasarım yaptığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bunun adı fotoğraf editlemedir. 2. Resminizde sol ortada caution vs vs vs bir yazı var ortadan sağa doğru welcome diye bir yazı var fotoğraf kullandığınız gayet açık insan gölgeleride bulunmakta.
Lütfen yaptığınız işi samimi olarak açıklayınız. Burası kimsenin birbirine hava atması veya olayı kişisel çerçeveye indirgemesi için açılan bir forum değil bence.Bu benim şahsi kanaatim.Burada gösterilen/sergilenen örnekler insanların zihninde geniş bir yelpaze oluşturmak için ve yeni başlayan arkadaşlara değişik tasarımlar / örnekler sergilemek için sunulan ürünlerdir. O yüzden grafik tasarım olayını şahsi fikirleriniz doğrultusunda
"- sen onu yapmamışsın,bunu yapmamışsın,buda ne böyle.. " tarzında yapıcı olmayan eleştirilerle kimsenin kalbini kırmayın,olayı farklı boyutlara çekmeyin. Eleştiriler yapıcı olmalıdır. Yıkıcı değil. Emeğinize sağlık.
Çalışmalarınızın devamını diliyor tasarım konusunda kendinizi geliştirmenizi temenni ediyorum.