Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Firmamıza Hazırladıgım Wallpaper'lar

Eray TopaL'

🌱Yeni Üye🌱
1.jpg

2.jpg

3.jpg

escoder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
boyle guzel calısmalara yorum gelmemıs bence gayet guzel olmus arkadasların gozunden kacmısdır kesın konu yoksa ıyı calısmlara ama bıraz koyu:)

Eray TopaL'

🌱Yeni Üye🌱
Ortada bir tasarım olduğunu düşünmüyorum şahsen ve kurumsallıkla uzaktan yakından alakası yoktur.yani hazır resimlerin üstüne yazı yazmışsın ufak tefek efectler vermişsin hepsi bu.Bak ben Bilişim güvenliği derneğine hazırlamış olduğum bir wallpaper ;

https://img266.imageshack.us/img266/6526/emrullahstadcz5.jpg

tdesign bende sana şöyle birşey söyleyim sadece resmin üzerinde ufak tefek sunu bunu yapdım gibi bişey söz konusu degil benim sadece back ground olarak bir resim aldım ve onun üzerinde oynamalar yapdım seninde bu düşünceli sözlerin için teşekkürler en iyisini sen yapabiliyorsan yap bu arada yapdıgın çalışmaya bakdımda hiç bişey yapmamışsın 2 brush ile şekil yapmışın vs. ;) yalnız şunuda belirteyim sadece 1. resimde arka plan var 2 ve 3. resimde herhangi birşey yok tamamen brush serisi hepsi ;)

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Emeğine sağlık.Güzel duruyor.

kuştepeli

🌱Yeni Üye🌱
dostm sen kmseyı takma calısmalaarın cok ıı ın ıısıde 2. sı devam et .... :D

hardz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hgrafik.net
Çalışmalarımın hiç birinde image yok diyorsun fakat hepsinde blur attığın yazılar var bu ne yaman çelişki..
Tasarım yaptığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bunun adı fotoğraf editlemedir. 2. Resminizde sol ortada caution vs vs vs bir yazı var ortadan sağa doğru welcome diye bir yazı var fotoğraf kullandığınız gayet açık insan gölgeleride bulunmakta.
Lütfen yaptığınız işi samimi olarak açıklayınız. Burası kimsenin birbirine hava atması veya olayı kişisel çerçeveye indirgemesi için açılan bir forum değil bence.Bu benim şahsi kanaatim.Burada gösterilen/sergilenen örnekler insanların zihninde geniş bir yelpaze oluşturmak için ve yeni başlayan arkadaşlara değişik tasarımlar / örnekler sergilemek için sunulan ürünlerdir. O yüzden grafik tasarım olayını şahsi fikirleriniz doğrultusunda
"- sen onu yapmamışsın,bunu yapmamışsın,buda ne böyle.. " tarzında yapıcı olmayan eleştirilerle kimsenin kalbini kırmayın,olayı farklı boyutlara çekmeyin. Eleştiriler yapıcı olmalıdır. Yıkıcı değil. Emeğinize sağlık.

Çalışmalarınızın devamını diliyor tasarım konusunda kendinizi geliştirmenizi temenni ediyorum.

berk35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.berkguclukol.com
Çalışmalarımın hiç birinde image yok diyorsun fakat hepsinde blur attığın yazılar var bu ne yaman çelişki..
Tasarım yaptığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bunun adı fotoğraf editlemedir. 2. Resminizde sol ortada caution vs vs vs bir yazı var ortadan sağa doğru welcome diye bir yazı var fotoğraf kullandığınız gayet açık insan gölgeleride bulunmakta.
Lütfen yaptığınız işi samimi olarak açıklayınız. Burası kimsenin birbirine hava atması veya olayı kişisel çerçeveye indirgemesi için açılan bir forum değil bence.Bu benim şahsi kanaatim.Burada gösterilen/sergilenen örnekler insanların zihninde geniş bir yelpaze oluşturmak için ve yeni başlayan arkadaşlara değişik tasarımlar / örnekler sergilemek için sunulan ürünlerdir. O yüzden grafik tasarım olayını şahsi fikirleriniz doğrultusunda
"- sen onu yapmamışsın,bunu yapmamışsın,buda ne böyle.. " tarzında yapıcı olmayan eleştirilerle kimsenin kalbini kırmayın,olayı farklı boyutlara çekmeyin. Eleştiriler yapıcı olmalıdır. Yıkıcı değil. Emeğinize sağlık.

Çalışmalarınızın devamını diliyor tasarım konusunda kendinizi geliştirmenizi temenni ediyorum.

arkadaşıma katılıyorum gerçekten çok doğru söylemiş zaten logoda kullandığın şekilde biryerden tanıdık geliyo ama şu anda kafam dalgın çıkaramadım bence hayal gücünü kullanırsan çok ama çok iyi şeyler çıkacağına inanıyorum ve artık zamanı geldi içinde 3D tasarımlarıda katmalısın... Kolay Gelsin

Eray TopaL'

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum yanlız bu konu 2010 yılının 5. ayında açılmış bi konu malum zamanında bayağı bir amatördük :) zamanla herkez gelişiyor ;)