Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flash ile flv player - Yardım

LordBloodrose

🌱Yeni Üye🌱
Kolay Gelsin,

Forumunuza yeni katıldım. Öncelikle herkese merhaba :) Daha doğrusu bir kaydım vardı ve nette fazla dolaşmadığım için aktif değildim. Kısmet bugüneymiş. Fazla uzatmadan hemen soruma geçiyorum.

Flash ile bir flv player yapmak istiyorum. Aslında flv player olarak sınırlandırmak yanlış olur. Elimde tek bir video var ve onu oynatacak bir player a ihtiyacım var. :) Player da play, pause, video kaydırma barı ( ona tam olarak ne dendiğini şu an hatırlayamadım ), ses çubukları ve ses açıp kapatma butonu bulunacak. Kendim uğraştım fakat yapamadım. Elimdeki işin de acilen yetişmesi gerekiyor bu geceye kadar. Player' ın görünümünü ekledim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

İyi Günler.. :)
videoss.jpg

selcuk1907

🌱Yeni Üye🌱
dostum aynı sorun ben de de var bunu nasıl yapabiliyoruz bi anlatırsan burada da super olur ...

bu arada ben playlist te olusturmak ıstıyorum lutfen sen bari yardımcı ol bana :)

EmreAYD1N

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selçuk Merhaba;
Öncelikle player'ı internet ortamında kulanıcaksan DW'de cok kolay bir şekilde Media ekleyip player oluşturabilirsin.
Adımlar ise şu şekildedir.
>İnsert
>Media
>FLV
Yolunu izlersen kolay bir şekilde sitene FLV Player entegre etmiş olursun geri kalan sadece dosyayı çağırmaktır. İyi Çalışmalar dilerim.